Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα ξεκλειδώματος αρχείων με τον Folder Protector
Manos Nikoloudakis ρώτησε πριν 9 έτη

Διαβάζοντας το άρθρο περί κλειδώματος αρχείων με το Folder Protector, το εφάρμοσα δυστυχώς για αρχεία που είχα στο dropbox, με αποτέλεσμα να μην ξεκλειδώνουν πλέον.

Γράφει σαν απάντηση όταν δίνω το password: "An error occured when trying to unprotect the folder. Cannot find the protected data! Not exists:Flast"

Επειδή είναι σημαντικά αρχεία -βέβαια τα έκανα backup πριν τα κλειδώσω- και τα χρειάζομαι και μέσα στο dropbox, οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ πολύ.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Μάνο. Δυστυχώς δεν βρίσκω καμία αναφορά για το συγκεκριμένο σφάλμα με το Flast, μόνο έναν Iσπανό που αναφέρει το ίδιο πρόβλημα πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Στη θέση σου θα δοκίμαζα να στείλω μήνυμα απευθείας στην Kakasoft, να δω τι έχουν να πουν σχετικά με αυτό, γιατί πρόκειται για μάλλον σπάνιο σφάλμα.

Manos Nikoloudakis απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Υ.Γ. Χαίρομαι που σε διαβάζω. Άψογα τα ελληνικά σου, πέραν των γνώσεων σου στους υπολογιστές.
Τυχαίνει να είμαι παλιός φίλος με τους γονείς σου πριν καν γεννηθείς. (από το 1980. Μένω Θεσσαλονίκη. Η αγαπημένη φράση που έλεγε η μητέρα σου: Έλα βρρρε παιδάκι μου!!! όταν με έβλεπε.Πολλούς χαιρετισμούς και φιλιά, δώστους όταν μιλήσετε)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μάνο, εδώ και δυόμισι χρόνια ζω στη Γαλλία, και βλέπω τους δικούς μου κάθε Χριστούγεννα. Θα μεταφέρω πάντως ηλεκτρονικά τους χαιρετισμούς.