Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα οθόνης υπολογιστή – τηλεόραση
George Iakovou ρώτησε πριν 4 έτη

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω γιατί και στο παρελθόν με έχετε βοηθήσει σε προβλήματα σχετικά με pc κλπ
Έχω σύνδεσή τον υπολογιστή με VGA (δεν έχει hdmi) στην τηλεόραση και την έχω σάν οθόνη του υπολογιστή μου. Το ίδιο πρόβλημα έχω και όταν την συνδέω και με το λάπτοπ. 
Πολύ συχνά σβήνει για λίγο μόνο η τηλεόραση και ακούγεται από το χολ ένα τακ (θόρυβος) μάλλον από τον πίνακα του ρεύματος(ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά) ξανά ανοίγει μετά από λίγα δευτερόλεπτα η τηλεόραση και τις περισσότερες φορές μου μετακινεί και την επιφάνεια εργασίας (την πάει πιο δεξιά πως να το εξηγήσω) με αποτέλεσμα να μην έχω όλη την οθόνη στο full Το πολυμπριζο (καλής μάρκας και ασφαλείας) έχει πάνω τον υπολογιστή ,την τηλεόραση και τα ηχεία ,σήμερα έβαλα στην μπριζα ένα προστατικό καλό για υπερφορτισεις  κλπ αλλά βλέπω ότι εξακολουθεί (βέβαια όχι τόσο συχνά) να το κάνει . Να αλλάξω καλώδιο VGA να πάρω άλλο; τι υποψιάζεστε να συμβαίνει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου..μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση από την ανάλυση του υπολογιστή ή και της τηλεόρασης - αρχικά επικεντρώσου σε αυτό...Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις όπως λες και εσύ είναι με ένα δεύτερο καλώδιο vga..

George Iakovou απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ.