Symeon Symeonidis ρώτησε πριν 3 έτη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ 10ΕΤΙΑΣ ACER ASPIRE 5742Z. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΣΒΗΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ? ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ 250ΑΡΗ HDD ΜΕ ΕΝΑ SSD ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ RECOVERY DISK ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟ? ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Ανάλογα το πως έχει ρυθμιστεί από τον κατασκευαστή, μπορεί να είναι φυσικό το ότι ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί συνέχεια. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όσο αφορά τον δίσκο, μπορείς να κάνεις μεταφορά των Windows με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. Είναι η καλύτερη και η πιο ασφαλής λύση.

Αφού θα αλλάξεις δίσκο, καλό είναι να κάνεις format για να βεβαιωθείς πως οι απενεργοποιήσεις δεν είναι θέμα του λειτουργικού.

Symeon Symeonidis απάντησε πριν 3 έτη

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΑΝ ΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ RECOVERY DISK ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σε αυτό που θέλεις να είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό. Αφού δεν θέλεις να κρατήσεις τίποτα, απλά κάνε format. Μπορεις να δεις τη διαδικασία στο βίντεο μας εδώ.