Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα σε σύνδεση bridge 2 ρουτερ.
antonis fitsakis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλήσπερα! Έχω αγοράσει ενα ρουτερ για καλύτερα επίδοση της σύνδεσης μου στο διαδίκτυο και κυρίως για περισσότερη ασφάλεια. Έχω λοιπόν συνδέσει το νεό ρουτερ με ενα καλώδιο lan με το ρουτερ του πάροχου και απο το νέο ρουτερ φεύγει ενα άλλο Εthernet και πάει στο pc. Η σύνδεση όμως στο διαδικτύο απο το pc δεν είναι κάλη αφού πολλές φορές παγώνει για περιπου 20 δευτερόλεπτα ή αλλες φορές πέφτει τελείως. Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi απο το νέο ρούτερ. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, μήπως το ρούτερ που αγόρασες δεν κάνει για τη λειτουργία που το θες εσύ? Πιστεύω πάντως πως καλύτερη δουλειά θα έκανες με powerline.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε μου, από ότι βλέπω αυτό είναι ένα απλό ρούτερ δεν νομίζω να έχει σχεδιαστεί για τη λειτουργία που το θες. Μπορείς να βγάλεις το εργοστασιακό ρούτερ και να βάλεις αυτό που αγόρασες. Από ότι βλέπω αυτό έχει και μεγάλη εμβέλεια.

antonis fitsakis απάντησε πριν 7 έτη

Δεν μπορώ να το αντικαταστήσω δίοτι δεν θα έχω σταθερό μετά.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Διάβασε καλά τις λειτουργίες από το manual. Εάν δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες με αυτή τη συσκευή, μάλλον θα πρέπει να προχωρήσεις στην αγορά κάποιας άλλης συσκευής.

Δες και εδώ https://tinyurl.com/z5mnovw