Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα στα εικονίδια επιφάνειας εργασίας.
ΝΙΚΟΣ Α. ρώτησε πριν 10 έτη

Καλημέρα κι από εμένα, τα συγχαρητήριά μου σε όσους δίνουν απαντήσειςστα προβλήματά μας, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι με τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας μου.
Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς εδώ ---> http://imgur.com/66OESG0 από ένα τμήμα της μεγενθυμένο, κατά την επιλογή κάποιου από τα εικονίδια ( στην προκειμένη περίπτωση του " ο υπολογιστής μου " ) πλαισιώνεται με κάτι μικρές τελίτσες - κουκίδες.
Βέβαια όπως μπορείτε να καταλάβετε αυτό συμβαίνει με οποιοδήποτε επιλέγω στον υπολογιστή μου, ακόμη και στα εικονίδια της περιοχής ειδοποιήσεων ας πούμε για παράδειγμα κατά την αυξομείωση της έντασης του ήχου κάτω δεξιά, η μπάρα πάλι περικλύεται από αυτές τις αντιαισθητικές τελίτσες.
Ένας φίλος μου τεχνικός ΗΥ, πρότεινε να βγάλω και να ξαναβάλω τον driver της κάρτας γραφικών ή έστω μια αναβάθμιση της, πράγμα το οποίο έκανα εν μέρει αναβαθμίζοντάς την μέσω του NVIDIA GeForce Experience, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο υπολόγιστής μου είναι laptop της ALIENWARE με την NVIDIA GTX 770M.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, Νίκος.

3 Απαντήσεις

ExGo Z απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασε να πας πίνακας ελέγχου--> σύστημα και ασφάλεια-->σύστημα
-->"ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους"-->κλικ στις ρυθμίσεις κάτω από τις "επιδόσεις" και πάτα στην καρτέλα που λέει εφέ προβολής "ρύθμιση για βέλτιστη εμφάνιση" πάτα εφαρμογή & οκ.

ΝΙΚΟΣ Α. απάντησε πριν 10 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ExGoZ, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, πειραματίστικα με τις επιλογές που έχει και το πρόβλημα παραμένει.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Όπως είπε και ο ExGo, η συμπεριφορά αυτή με τις τελίτσες είναι φυσιολογική αν είναι χαμηλωμένες οι επιλογές των γραφικών των Windows.

Προφανώς κάποιο περίεργο πρόβλημα υπάρχει στη δική σου περίπτωση, και παρ' ότι έχεις τις ρυθμίσεις στο μέγιστο, εμφανίζονται οι μειωμένες.

Αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε πρόσφατα, μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις ένα σημείο επαναφοράς.

Αν δεν έχεις διαθέσιμο σημείο επαναφοράς, δοκίμασε αυτό τον οδηγό για συνολική επιδιόρθωση των Windows.