Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα στη δημοσίευση άρθρων
George Vgs ρώτησε πριν 9 έτη

Έχω ένα blog στο wordpress και κάθε βράδυ γράφω άρθρα και τα προγραμματίζω να δημοσιευθούν την επόμενη ημέρα. Ενώ εγώ βλέπω ότι δημοσιεύονται κανονικά την ώρα που τα έχω βάλει, οι υπόλοιποι επισκέπτες δεν τα βλέπουν. Όταν τους δίνω το link για τα άρθρα βλέπουν κανονικά την δημοσίευση άρα είναι δημόσια. Μόνο όταν καθαρίσω την cache φαίνονται και στην αρχική σελίδα του blog μου. Τι φταίει και πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα;

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Λόγω του Plugin που έχεις για το caching συμβαίνει αυτό.

Καθώς δεν έχει νόημα να απενεργοποιήσεις το caching στην αρχική σελίδα, θα πρέπει να το καθαρίζεις καθημερινά, τουλάχιστον για την αρχική σελίδα.

George Vgs απάντησε πριν 9 έτη

Έκανα reset τις ρυθμίσεις του plugin. To plugin που έχω για caching είναι το w3 total cache. Τώρα θα είμαι εντάξει; Τι ρυθμίσεις που προτείνεις για το w3 total cache;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Εφόσον γίνεται Caching, πάντα θα υπάρχει διαφορά φάσης ανάμεσα στη δημοσίευση και το τι θα βλέπουν οι επισκέπτες. Αλλιώς, αν ήταν οι επισκέπτες να βλέπουν ζωντανό περιεχόμενο, τι νόημα θα είχε το caching?

Υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί, διάλεξε και πάρε.

George Vgs απάντησε πριν 9 έτη

Το περιεχόμενο δεν εμφανίζεται ποτέ στην αρχική σελίδα. Μόνο όταν καθαρίσω την cache εμφανίζεται. Παλιά όλα λειτουργούσαν μια χαρά και είχα και το plugin. Όταν κάνω κατευθείαν δημοσίευση χωρίς να την προγραμματίσω, το άρθρο φαίνεται μια χαρά σε όλους στην αρχική σελίδα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκίμασε τότε να κάνεις export τις ρυθμίσεις που έχεις τώρα στο πρόγραμμα από το General settings κάτω-κάτω, να επαναφέρεις τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, και να δεις αν σου κάνει το ίδιο.