Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα στην εγκατάσταση addons στο Kodi σε Windows
Αχιλλέας Πολυχρόνης ρώτησε πριν 8 μήνες

Γειά σας και πάλι, εύχομαι να έχετε υγεία (πρώτα απο όλα) και να συνεχίσετε να  μας λύνετε τις απορίες.
Εδώ και λίγες ημέρες προσπαθώ να εγκαταστήσω add ons στο KODI και δέν εγκαθίσταται τίποτα, ούτε κάν απο το αποθετήριο του KODI.Αυτό γίνεται σε 3 υπολογιστές που έχω με  Windows 8.1 και  8. Η πληροφορία που εμφανίζει είναι <<Failed to install add on from zip file, installation the add on from zip file located at repository......failed due to an invalid structure>>Δέν ξέρω τί άλλαξε σε αυτούς τους υπολογιστές, γιατι παλαιότερα γινόταν η εγκατάσταση κανονικά, δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις, απενεργοποίησα το πρόγραμμα για ιούς, τίποτα. Δοκίμασα σε ένα Laptop (με Windows 10) , εκεί γινόταν η εγκατάσταση κανονικά, στο Laptop πήγα στο C-users-appl Data-Roaming-Kodi , αντέγραψα το φάκελλο του Kodi και αντικατέστησα με αυτόν τους άλλους φακέλλους των άλλων υπολογιστών και τώρα δούλευαν κανονικά όλοι ΑΛΛΑ μόνο όσα πρόσθετα είχα περάσει στο Laptop, για να εγκαταστήσω καινούργια ήταν αδύνατο, εμφάνιζε πάλι την ίδια πληροφορία, επειδή δέν είναι ενδεδειγμένος τρόπος να παίρνω το φάκελλο που ανέφερα προηγουμένως απο υπολογιστή που δουλεύει σε άλλον για να λειτουργήσει θα ήθελα να μου δώσετε  τίς γνώσεις σας άν γνωρίζετε φυσικά το θέμα.Η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να κάνω καθαρή εγκατάσταση των Windows απο την αρχή και θα δουλέψει σίγουρα αλλα είναι χρονοβόρα διαδικασία.
Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά.                                                                             
 
 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καληνέρα φίλε μου! Μήπως ο φάκελος χρήστη σου στα Windows είναι με ελληνικούς χαρακτήρες; Αν ναι, τότε εκεί οφείλεται το πρόβλημα και πρέπει να τα αντικαταστήσει με λατινικά. Θα βρεις οδηγίες εδώ.

Αχιλλέας Πολυχρόνης απάντησε πριν 8 μήνες

Καλημέρα Γιώργο, δέν έχω υπολογιστές στα Ελληνικά χρησιμοποιώ την Αγγλική γλώσσα, γι` αυτό έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω τί συμβαίνει, το να γίνεται αυτό σε έναν υπολογιστή το καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει αλλα σε 3; Μόνο άν έχουν πάρει κάποια αναβάθμιση τα Windows (οι οποίες αναβαθμίσεις έχουν σταματήσει για τα 8.1 και 8 εδώ και καιρό, μόνο κάπου κάπου παίρνουν κάποια αναβάθμιση για ιούς) αλλα άν είναι αυτό, είναι αδύνατο να βρείς ποιά αναβάθμιση επηρεάζει τα αρχεία του KODI. Δοκίμασα παλαιότερες εκδόσεις του KODI αλλα τίποτα, είναι απο εκείνες τις περίεργες περιπτώσεις των Windows που σου προκαλούν πονοκέφαλο, βέβαια εξήγηση πρέπει να υπάρχει και μπορεί να είναι απλή αλλα δέν πάει το μυαλό μου.Εκείνο το invalid structure που μου εμφανίζει κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω ένα zip (έχω προσπαθήσει και χειροκίνητα δηλαδή κατεβάζω το zip απο το Ίντερνετ και προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλα το ίδιο αποτέλεσμα) κάτι σημαίνει αλλα δέν μπορώ να το εντοπίσω.Πρίν απο καιρό δούλευαν και οι 3 υπολογιστές κανονικά με το KODI, κάτι έχει αλλάξει αλλα τί, φυσικά δέν δούλευα το kodi κάθε ημέρα για να καταλάβω πότε ξεκίνησε το πρόβλημα.Για να κάνω εγκατάσταση Windows απο την αρχή μόνο για το kodi δέν είναι λογικό, ούτως ή άλλως οι συσκευές μου Adroid (TV Box) δουλεύουν εξαιρετικά με το kodi, απλώς με έχει πιάσει πείσμα να βρώ τί συμβαίνει.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα, εφόσον έχεις κάνει εκκαθάριση προσωρινής μνήμης του Kodi και τα σφάλματα συνεχίζονται, και εφόσον όλα σου λειτουργούν καλά στο laptop με W10 μήπως τελικά φταίει κάποια αστοχία ενημέρωσης, ή κάποια περίεργη ασυμβατότητα με τα Windows 8.

Σε αυτή την περίπτωση, αφού σου λειτουργεί η μέθοδος της μεταφοράς από το laptop, κατέβαζε ό,τι επιθυμείς στο Kodi εκεί, και με ένα δωρεάν πρόγραμμα που έχουμε περιγράψει όπως το SyncBackFree, ή το AOMEI Backupper Standard ,ή το SyncThing στο laptop με τα W10, κάνεις συγχρονισμό του φάκελου του Kodi σε αυτά τα PC με Windows 8, ορίζοντας να γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που σε βολεύει χωρίς να ασχολείσαι. Το πιο γρήγορο με διαφορά είναι το AOMEI. Αν δυσκολεύεσαι με τον εντοπισμό των PC στο δίκτυο, τότε μπορείς να ορίσεις ο συγχρονισμός να γίνεται στα κοινόχρηστα του κάθε PC, και όταν το επιθυμείς απλά κάνεις μόνο την μεταφορά στον φάκελο του Kodi.

Εναλλακτικά, ίσως ήρθε η ώρα να ενημερώσεις τα PC με τα Windows 11, είτε τα πολύ ελαφριά, είτε τα κανονικά. Όλα σε συμβατά και μη PC και χωρίς να χάσεις εφαρμογές, αρχεία και ρυθμίσεις.
www.pcsteps.gr/366992-λήψη-windows-11-και-εγκατάσταση/
www.pcsteps.gr/51013-windows-light-με-windows-11-pro-mod/
www.pcsteps.gr/75984-windows-11-iso-νέα-ελαφριά-windows/
www.pcsteps.gr/89139-κλειδί-windows-δωρεάν/

Αχιλλέας Πολυχρόνης απάντησε πριν 8 μήνες

Καλημέρα Άκη σ`ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις απόλυτο δίκιο κάποια στιγμή πρέπει να πάω στα Windows 11, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου, να είσαι καλά.