Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα στην ενεργοποίηση των Windows 11
DISNEY COMICS CLUB ρώτησε πριν 1 έτος

Εκανα αλαλγη μητρικης ,και απο τοτε τα win11 δεν ειναι εενργοποιημενα
Μιλησα με τον τεχνικο που το πηγα(ειχε εγγυηση η μητρικη )και ειπε να κανω δηλωση αλλαγης υλικου,το εκανα και με παραμπεπτει για επαληθευση σε ενα mail,που ειναι δικο μου αλλα δεν το εχω συνδεδεμενο καπου.Πηγα να συνδεθω αλλα δεν παιρνει το κωδικο.Παταω ξεχασα τον κωδικο αλλα εμφανιζει ασχετα τηλ νουμερα για επιβαβαιωση που δεν ειναι  δικα μου,Τι να κανω...(εχω το κλειδι προιοντος)

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Αν είχες συνδέσεις την άδεια με τον Microsoft λογαριασμό σου, αρκεί να συνδεθείς πάλι στον λογαριασμό. Αν τον το είχες κάνει, δυστυχώς έχεις χάσει την άδεια. 

DISNEY COMICS CLUB απάντησε πριν 1 έτος

Μου ειχε καει η μητρικη,και εκανα φοραμτ μηπως εφτεγε αυτο.Απο τα 10 εβαλα 11. Μου ζητητσε μαιλ,και εφτιαξα ενα της πλακας,ισα ισα να  φτιαξω τον λογαριασμο,αφου θα πηγαινε για σερβις.....
Τωρα οταν παω να συνδεθω,ζηταει επαληθευση,δεν με αφηνει καν να μπω στην εφαρμογη μαιλ να το αλλαξω η να ξεχασω τον κωδικο,λεει στελνει επιβαβαιωση στον συγκεκριμενο λογαριασμο που δεν εχω συνδεσει καπου.Απο οτι ειδα για να αλαλξω κωδικο,ζηταει να στειλει μνμ σε ενα ασχετο νουμερο,πιστευω οτι εγινε καποιος συγχρονισμος στο σερβις,αλλα οι ιδιοι το αρνονται(ειχα καει η μητρικη στην καρτα ηχου και εκαναν πολλες δοκιμες με αλλους λογαριασμους κλπ)Υπαρχει περιπτωση με καποιον τροπο να βαλω το ιδιο κλειδι,η που μπορω να παρω καποιο για τα 11 η αν ταιριαζει για τα 10?

DISNEY COMICS CLUB απάντησε πριν 1 έτος

Επισης παλι αν βαλω νεο κελιδι θα ζηταει να συνδεθει με αυτον τον λογαριασμο,που ιμως δεν εχω πουθενα συνδεδεμενο...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δεν υπάρχει περίπτωση να στέλνουν μήνυμα ειδοποίησης σε κάποιο στοιχεία που δεν έχεις δηλώσει ο ίδιος. Είτε το έβαλες και δεν το θυμάσαι ή κάποιος άλλος έχει πρόσβαση στο email σου. Αν πάρεις νέο κλειδί, μπορείς να φτιάξεις απλά νέο λογαριασμό. Αν δεν έχεις το κλειδί και δεν έχεις πρόσβαση στον λογιαριασμό σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

DISNEY COMICS CLUB απάντησε πριν 1 έτος

Αν βαλω αλλο κλειδι,θα συνδεθει στον ιδιο λογαριασμο η θα ζητησει να βαλω αλλον?Δηλαδη αν παρω κλειδι,και το βαλω,θα ζητησει να μπει σε αυτον τον λογαριασμο η θα ζητησει νεον?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Το κλείδι δεν ζητάει να το συνδέσεις πουθενά. Απλά με όποιον λογαριασμό συνδεθείς, με αυτόν θα συνδεθεί το κλειδί.