Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα στην κάρτα γραφικών ή στο σκληρό δίσκο????
Αλίκη Νότσικα ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σου Άγγελε και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεια που κάνεις με αυτό το site!!Πρόσφατα προέκυψε πρόβλημα με τον υπολογιστή καθώς στην καλύτερη ανάλυση(1800x1600) εβγαινε το μήνυμα "ATTENTION! INPUT NOT SUPPORTED" και να περιφέρεται στην οθόνη...Στην αμέσως παρακάτω ανάλυση το μήνυμα δεν εμφανιζόταν αλλά τα πάντα φαίνονταν χάλια στην οθόνη.
Από τον πινακα ελέγχου προέκυψε ότι τα windows είχαν διακόψει την λειτουργεία της κάρτας γραφικών και ψάχνοντας πριν απευθυνθώ σε τεχνικό βρήκα παρόμοιο ερώτημα εδώ https://www.pcsteps.gr/questions/nvidia-geforce-8500-gt/
(ίδια κάρτα και ίδιο πρόβλημα με το δικό μου).
Ακολούθησα τις οδηγίες που είχες δώσει χωρίς αποτέλεσμα έτσι πήγα σε τεχνικό.Όμως εκεί αρχίζουν τα παράξενα....Ο τεχνικός μου είπε πως η κάρτα γραφικών δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά υπήρχε με τον σκληρό δίσκο!!Μου είπε επισης ότι το format μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα με τους drivers.Πώς γίνεται εγώ να μπορώ να ανάψω τον υπολογιστή και να φαινεται το τριγωνάκι με το θαυμαστικό δίπλα από την κάρτα γραφικών και όταν μου το έδιξε ο τεχνικός ο υπολογιστής εβγαζε ένα μήνυμα(δεν θυμάμαι τι έλεγε..)και ο υπολογιστής δεν άναβε καθόλου παρα μόνο όταν συνέδεσε άλλον σκληρό δίσκο!?!?
Τί συμβαίνει?Μήπως να απευθυνθώ σε άλλο τεχνικό?

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αλίκη,

Κατ' αρχάς αν έχει γίνει corrupted ο driver, μια απλή απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση θα διόρθωνε το πρόβλημα.

Υπάρχουν γενικά λύσεις πριν το format, προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν τεχνικό που η πρώτη του πρόταση είναι το format, δείχνει σαν να μην θέλει να το ψάξει περαιτέρω.

Εφόσον δεν θυμάσαι τι έβγαζε το μήνυμα, δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει με το δίσκο. Καλό θα ήταν πάντως να απευθυνθείς σε έναν άλλο τεχνικό.