Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα στην οθόνη του υπολογιστή
Aris Papadopoulos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα .. αγόρασα μια οθόνη ΑΟC (c32g1) υποστηρίζει 144Ηz με χρόνο απόκρισης 1ms.. την είδα μου άρεσε την πείρα... Ορισμένες φορές και ΜΌΝΟ σε παιχνίδια ξαφνικά σβήνει(χάνετε η εικόνα δηλαδή ) και επανέρχεται .. αυτό το κανί είτε χαμηλώσω τα γραφικά είτε .. χαμηλώσω τα Hz.. ακομα κ την ωρα που φορτώνει το παιχνίδι μπορεί κ να το κάνει ..αλες φόρες πάλι .. τα έχω ολα Full και παίζει κανονικά.. η κάρτα γραφικών μ είναι (msi radeon 7790 1gb)  τι παίζει να φταίει? να πειρα ελατοματικη οθόνη ?  η μήπως η κάρτα γραφικών μου δεν σηκώνει αναλιση 1080.. και σε συνδυασμό με τα .Ηz .. γονατίζει? ()

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Άρη, η οθόνη σβήνει τελείως ή απλά μαυρίζει και επανέρχεται ?

Aris Papadopoulos απάντησε πριν 4 έτη

μαυρίζει κ επανέρχεται ..(παράδειγμα ) σκέψου λιγάκι μόλις αλαλάζεις την ανάλυση της οθόνης σου από την επιφάνεια  εργασίας  το σημείο  που σβήνει (για να κάνει τής αλόγες) και έπειτα ανοίγει.. αυτό το (σβησμένο-μαύρισμα) κάνει η οθόνη μου... δεν το κάνει συνεχεία άπλα όταν το κάνει είναι σπαστικό και τ κάνει μόνο σε παιχνίδια .drivers της κάρτας γραφικών όπως και της  οθόνης  έχουν εγκατασταθεί ..και .. καλώδιο HDMI έχω αλλάξει 2 φόρες . άπλα δεν ξέρω από που είναι το θέμα από την κάρτα γραφικών?η πείρα ελαττωματική οθόνη (ευχαριστώ)

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Άρη, έχεις και ενσωματωμένα γραφικά? Εάν ναι, αφαίρεσε την κάρτα γραφικών και δοκίμασε μόνο με τα ενσωματωμένα..επίσης εάν είναι εφικτό τέσταρε την οθόνη σου και σε άλλο σύστημα..

Aris Papadopoulos απάντησε πριν 4 έτη

 Το δοκίμασα.. με τα γραφικά τής μητρικής (τα ενσωματωμένα).. δεν μου το έκανε ουτε μια φορα... οταν εβαλα την καρτα γραφικών ξανα .. μου το έκανε πάλι. Στο ιδιο( προγραμμα ) διλαδι έγιναν και τα 2 πυραματα να το πω..αρα ειναι θεμα καρτας γραφικών  σωστα;

Aris Papadopoulos απάντησε πριν 4 έτη

Δοκίμασα και σε άλλη pci θύρα.. κ εκει τα ίδια 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ναι το πιο πιθανό..

Aris Papadopoulos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολυ. Για τις απαντήσεις  και για την βοήθεια.. κατι τελευταίο.  Διαπίστωσα.  Πως το κανει οταν βάζω τα hz στο μέγιστο που μου δίνει η κάρτα τα 120hz  .. η οθονη υποστηρίζει 144hz οταν βαζω τα hz στα 60. Δεν εχει κανενα θεμα. ((Να μην ανισιχω για ελαττωματική οθονη .;. ))