Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα στην οθόνη του υπολογιστή
Μανώλης Λαμπαρδάκης ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σου Άγγελε, η οθόνη του λάπτοπ μου από χθές εμφάνισε μια κάθετη άσπρη γραμμή ακριβώς στην μέση της οθόνης. Τί θα μπορούσε να είναι και πώς μπορώ να το διορθώσω; Φαίνεται σαν να μην έχουν καεί τα pixels, αλλά σαν να είναι κάποιο πρόβλημα των γραφικών

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν διορθώνεται η κάρτα γραφικών, την αλλάζεις. Σιγουρέψου ότι φταίει αυτή συνδέοντας την οθόνη σε άλλη κάρτα γραφικών ή υπολογιστή.

Δοκίμασε και από την διαχείριση συσκευών να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers και επανεκκίνηση

Μανώλης Λαμπαρδάκης απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ξέρω να συνδέω την οθόνη του λάπτοπ με άλλη κάρτα γραφικών. Προσπάθησα από τον πίνακα ελέγχου μπήκα διαχείριση συσκευών, προσαρμογείς οθόνης, Intel(R) HD Graphics Family, πρόγραμμα οδήγησης και εκεί μου έχει επιλογή "κατάργηση" (για προχωρημένους). Να επιλέξω κατάργηση ή έχω μπει κάπου λάθος;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Στον τίτλο γράφεις υπολογιστής στην ερώτηση γράφεις laptop. Πρόσεχε περισσότερο όταν γράφεις μια ερώτηση για να μην παίζουμε κορόνα - γράμματα τι εννοείς.

Στο laptop λοιπόν σύνδεσε μια εξωτερική οθόνη, αν το πρόβλημα παραμένει είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Οι κάρτες γραφικών δεν αλλάζουν στα περισσότερα laptops, θέλουν αλλαγή μητρικής.