chris grigoriadis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σε όλους...
Πριν από λίγες ημέρες έγινε μεταφορά ενός wordpress site σε νέα hosting εταιρία (από Ελληνική εταιρία στην siteground, την μεταφορά την ανέλαβαν οι ίδιοι). Στο site ένα μεγάλο μέρος των φωτογραφιών στην  media library είχε ελληνικούς τίτλους. Όλα καλά, αλλά μετά την μεταφορά (με το ίδιο domain name) στην media library εμφανίζονται μόνο οι φωτογραφίες με αγγλικό τίτλο, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι blank.
Οι τεχνικοί τής εταιρίας φιλοξενίας ισχυρίζονται ότι στους servers όλα είναι εντάξει, έκαναν reset στα permanent links, αλλάξαμε την γλώσσα τού site από ελληνικά σε αγγλικά, τρέξαμε regenerate image plugins όπως και άλλα που αντικαθιστούν δεδομένα στην database, απενεργοποιήσαμε όλα τα plugins για την περίπτωση conflicts - τίποτε δεν είχε αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες δεν είναι πολλές και μπορούν να αντικατασταθούν καθώς τις έχω σε backup, αλλά είναι περισσότερο περιέργεια για το πρόβλημα. Να σημειώσω ότι νέες φωτογραφίες με ελληνικό τίτλο ανεβαίνουν και εμφανίζονται κανονικά στην media library...
(Υπάρχει backup τού site από το updraftplus, αλλά καθώς προέρχεται από την προηγούμενη εταιρία φιλοξενίας, να υποθέσω ότι δεν έχει κανέναν νόημα το restore;)
Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος

1 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Απ ότι καταλαβαίνω αφού οι νέες φώτο ανεβαίνουν κανονικά, τότε μάλλον κάτι δεν πήγε καλά κατά την μεταφορά. Στο wp υπάρχουν ορισμένα plugins για μεταφορά sites, δεν ξέρω αν έγινε με αυτόν τον τρόπο, αλλα μεταφορά μπορεί να γινει και με backup και κατέβασμα των αρχείων και της βάσης καθώς και μέσω εντολών ssh. Αν έχεις πάντως backup στην παλιά εταιρία που δούλευε σωστά θα μπορούσες να το περάσεις.