Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα στους υποτίτλους στο Kodi
Ελένη Σταύρου ρώτησε πριν 1 έτος

καλημέρα σας!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς μπορώ να βάλω υποτίτλους στο Kodi. Χρησιμοποιώ την έκδοση 19.3 σε Android Box και δουλεύω την εφαρμογή The Crew γιατί όλες οι άλλες έχουν αχρηστευτεί (δεν μου δουλεύουν...τί να κάνω;) Το Tempest ήταν το καλύτερο σε όλα. Δεν θέλω να δίνω κάποια συνδρομή σε realdebrid. To subtitles.gr δεν λειτουργεί πάντα, το a4k δουλεύει αλλά έχει λίγες πηγές και βρίσκει μόνο Αγγλικούς (αν και έχω δώσει Ελληνικά) και το greeksubs δεν ανταποκρίνεται, το ίδιο και το opensubtitles. Είναι θέμα ρυθμίσεων; Είναι θέμα παλιού tvbox Mecool KM3;
Ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Ελένη, 
Έχουμε και εμείς το Mecool KM3 και όλα λειτουργούν άψογα με  τους υπότιτλους στο Kodi., οπότε ελέγχεις αν έχουν γίνει όλες οι τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις του αποθετηρίου των GreekSubs και a4kSubtitles. και άλλων.
Δυστυχώς τα πρόσθετα που αναφέρεις δεν αποδίδουν πλέον καλά και το Crew   έχει παρουσιάσει προβλήματα αυτή την περίοδο. Εφόσον δεν επιθυμείς συνδρομή στο RD, τα μόνα που λειτουργούν χωρίς RD είναι το The Promise όπως το περιγράφουμε εδώ, το Nightwing όπως το περιγράφουμε εδώ, και το Elementum όπως περιγράφουμε  στην απάντηση σε  άλλο χρήστη από  εδώ.
Εναλλακτικά έχουμε έτοιμα αυτά τα πρόσθετα σε σεταρισμενο  Kodi 19.4 με έτοιμους και τους ελληνικούς υπότιτλους, για να το μεταφέρεις στον κρυφό φάκελο Kodi του TV Box, όπως αναλύουμε εδώ.
Η μεταφορά του έτοιμου Kodi αλλά και ο κρυφός φάκελος στο Mecool KM3 ενεργοποιείται όπως περιγράφουμε εδώ  (ενότητα: Από το PC απευθείας μέσα στο TV Box)   και εδώ αντίστοιχα (ενότητα: Ενεργοποίηση κρυφών φακέλων)

Ελένη Σταύρου απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα και καλό μήνα!
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.