Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΠρόβλημα στο instagram όταν ανεβάζω βίντεο!!!
chriskot . ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα στο να ανεβάζω βίντεο στο instagram και έχω φάει όλο το internet να βρω λύση αλλά δεν βρίσκω, ελπίζω να μπορέσετε εσείς να μπορέσετε να με βοηθήσετε!Ανεβάζω βίντεο είτε story είτε post και πριν το ανεβάσω μου το δείχνει κανονικά εκεί που βάζω φίλτρα ας πούμε και  οτιδήποτε πριν πατήσω share,αφού όμως πατήσω share και το ανεβάζει μου δείχνει το βίντεο και σε μένα και στους άλλους (γιατί έχω ρωτήσει) σαν χαλασμένη παλιά τηλεόραση με κάτι γραμμές να αναβοσβήνουν και μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να βρω λύση σε αυτό. Το βίντεο mp4 είναι τραβηγμένο από το κινητό μου όχι πάνω από 25mb και έχω ένα Lg Bello!Κοιτάξτε εδώ videaki να δείτε ακριβώς πως φαίνεται!!
--> https://www.dropbox.com/s/2ng4s1mzxoh6rah/mobizen_20171204_002533.mp4?dl=0

Υ.Γ Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση του instagram και έχω βρει τρόπο να ανεβάζω βίντεο στο instagram από το pc αλλά story δεν μπορώ να ανεβάσω από το pc!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, γενικά τα video που τραβάς με το κινητό βγαίνουν εντάξει? Ξαφνικά εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα?

chriskot . απάντησε πριν 6 έτη

Συγνώμη για την καθυστέρηση!Όλα κανονικά όταν βγάζω τα video με το κινητό, εικόνα και ήχος είναι μια χαρά στην αναπαραγωγή από gallery και από pc..Δεν έχω καιρό το instagram αλλά από τότε που το έφτιαξα μου το κάνει αυτό στα video που πάω να ανεβάσω!Επίσης να πω πως όταν ανεβαίνει ο ήχος παίζει κανονικά μόνο η εικόνα γίνεται έτσι όπως δείχνω στο βίντεο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα, συγνώμη για την καυθυστέρηση αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να φταίει.. Ίσως σαν τελευταία λύση να δοκίμαζες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής..

chriskot . απάντησε πριν 6 έτη

Αγόρασα καινούρια συσκευή ελπίζω να μην έχω το ίδιο πρόβλημα...