ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ρώτησε πριν 10 μήνες

Κάνοντας είσοδο στο Outlook μου εμφανίζει για κλάσμα δευτερολέπτου την αλληλογραφία μου και στη συνέχεια τη "σκεπάζει"με τον παρακάτω πίνακα, που με τις όποιες προσπάθειες δε χάνεται...Παρακαλώ για λύση και βοήθεια.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα Στέλιο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αφορά την πρόσβαση μέσω browser?

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 10 μήνες

Καλήμερα Γιώργο. Ο Browser που χρησιμοποιώ είναι ο Chrome και το Outlook ανήκει στη Microsoft με λειτουργικό σύστημα win11. Από το μενού του φυλλομετρητή  clickάρω το Outlook, το οποίο ανοίγει σε πίνακά του, με την αλληλογραφία μου (αυτό γινόταν μέχρι προχθές), Τώρα γίνεται ότι περιγράφω στην πρώτη ερώτησή μου παραπάνω με το πρόβλημα. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Στέλιο, δοκίμασε και με άλλο browser για να δεις εάν λειτουργεί σωστά. Διαφορετικά δοκίμασε να καθαρίσεις τη μνήμη cache του chrome.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 9 μήνες

Γιώργο, δοκίμασα με τον Firefox και εμφανίζει κανονικά την αλληλογραφία μου, σε ένα πίνακα όπως τον Greenshot που σου έστειλα παραπάνω. Αλλά στον Chrome - με τον οποίο δουλεύω και έχω συγκεντρώσει όλα τα προγράμματα και εφαρμογές κ.α. - το πρόβλημα παραμένει...Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι. Ευχαριστώ. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Όπως σου είπα και παραπάνω, δοκίμασε να καθαρίσεις τη μνήμη cache του chrome.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 9 μήνες

Γιώργο κατά τύχη το βρήκα. Εκεί στις ρυθμίσεις...Διότι για την ατυχία μου εκτός τη νέα εικόνα του πίνακα του Outlook στα ξαφνικά  ( που με μπέρδευε ), είχε επιλεγεί εκ των προτέρων και λάθος ρύθμιση, και το πράγμα γινόταν ακόμα πιο παράξενο όταν ο Firefox λειτουργούσε κανονικά! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Τέλος καλό, όλα καλά!