ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΚΟΥΔΗΣ ρώτησε πριν 5 έτη
Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Εχω ενα Laptop το  Acer Aspire E15 που δουλεύει σε 8.1 64-bit. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ το wifi ενώ κατεβάζει με 5 γραμμές να “βυθίσεται” στη 1 έως και καμμία γραμμή και οι ταχύτητες να μηδενίζονται…. Την ίδια στιγμή άλλες συσκευές στον ίδιο χώρο δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα…Αναγκάζομαι να μπαίνω στου γείτονα (εν γνώσει του) και σχεδόν αμέσως ξαναβγάζει 5 γραμμές οπότε ξανασυνδέομαι….και σε λίγο πάλι τα ίδια….. Υπόψιν είναι πλήρως “ενημερωμένος” από το Acer Center….
Και, by the way, που λέμε και στο χωριό μου,να το αναβαθμίσω σε win 10 ??? που με “λέει” συνεχώς το ” acer center” ή θα τα κάνω “σαλάτα” και θα ψάχνομαι????
Ευχαριστώ πολύ για όσα μαθαίνω από σας…!!!!!
Γιώργος

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Γιώργο και χρόνια πολλά!
Το πιθανότερο είναι να δημιουργείται κάποια παρεμβολή με άλλη συσκευή. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ σου για να δεις αν εμφανίζεται το πρόβλημα. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Ποιο Κανάλι WiFi να Επιλέξω, για Μειωμένες Παρεμβολές


Για τα Windows 10, μια αναβάθμιση πάντα ενδέχεται να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ειδικά σε παλιότερα μηχανήματα. Ωστόσο, μπορείς πάντα να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση μέσα σε έναν μήνα, αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΚΟΥΔΗΣ απάντησε πριν 5 έτη

Αλλαξα καναλια , αλλά το πρόβλημα εμμένει….
Ερώτηση : πως μπορώ να διώξω τον οδηγό του wifi του λαπτοπ μου και να ξανακάνω εγκατάσταση???