Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραπρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας στο youtube
Antonis Rapanakis ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας στο youtube και κυρίως στα hd videos. Τι μπορεί να φταίει?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Αντώνη,
Καταρχάς βεβαιώσου ότι φταίει το δικό σου σύστημα και όχι το βίντεο. Δοκίμασε να περάσεις από την αρχή τους drivers της κάρτας γραφικών και να κάνεις μια επαναφορά τον browser σου.
Επίσης, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την ρύθμιση επιτάχυνση υλικού από τον browser, αν υπάρχει σε αυτόν που χρησιμοποιείς.
Το πρόβλημα γίνεται σε όλους τους browser?

Antonis Rapanakis απάντησε πριν 6 έτη

Ναι,γίνεται σε όλους τους browsers.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε τότε αυτά που είπα παραπάνω και πες τα αποτελέσματα. Επίσης, είσαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής του σηκώνει hd videos;
Αν ανοίξεις τη διαχείριση εργασιών όταν βλέπεις ένα βίντεο, δες λειτουργεί κάτι στο 100%;

Antonis Rapanakis απάντησε πριν 6 έτη

Τα δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλα δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Επίσης κοίταξα και στην διαχείρηση εργασιών και δεν λειτουργούσε τίποτα στο 100% παρά μόνο η μνήμη ram στο 45% και ο επεξεργαστής στο 25-30%. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το λειτουργικό του υπολογιστή και να θέλει format?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αν φταίει κάτι από λογισμικό, θα είναι οι drivers. Αλλά ένα format είναι πιθανό να βοηθήσει, αν τυχόν οι drivers που έχουν περαστεί έχουν κάποιο θέμα.

Antonis Rapanakis απάντησε πριν 6 έτη

Ok, σε ευχαριστώ πολύ!!