Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠρόβλημα σύνδεσης λογαριασμού Google στο YouTube
Σταύρος Ξένος ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας.
Χθες διαπίστωσα ότι μπορούσα να συνδεθώ αρχικά στο YouTube και ύστερα στο Google Play Store. Συγκεκριμένα μου παρουσιάζεται ένα μήνυμα σφάλματος το οποίο αναφέρει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου, επειδή δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ η σύνδεσή μου στο intenet είναι κανονική και μάλιστα έχω full σήμα. Να σημειώσω ότι σε αυτές τις δύο εφαρμογές δεν μπορούσα να συνδεθώ μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου, καθώς μπορώ να συνδεθώ κανονικά στο YouTube μέσω laptop. Δοκίμασα:
1. να καταργήσω τον Google λογαριασμό μου και να τον εισάγω εκ νέου (3-4 φορές),
2. να διαγράψω το YouTube στο κινητό μου, να επανεκκινήσω τη συσκευή μου και να το εγκαταστήσω εκ νέου,
3. να διαγράψω τα δεδομένα της κρυφής μνήμης (cache) και γενικότερα όλα τα αποθηκευμένα μέχρι πρότεινος δεδομένα,
αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Τα ίδια έκανα και για το Playstore.
Καθώς δεν είμαι άνθρωπος των υπολογιστών, μετά από κόπο, βρήκα ένα βιντεάκι σχετικό με το πρόβλημά μου και κατάφερα να αποκτήσω ξανά πρόσβαση στο Playstore διαγράφοντας όλα τα δεδομένα του Google Play Services. Αλλά για το πρόβλημα με το Youtube δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημά μου, παρακαλώ πολύ απαντήστε μου σύντομα επειδή δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Σας επισυνάπτω και το απόκομμα από το τηλέφωνό μου που υποδεικνύει το σφάλμα. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το κινητό μου είναι Xiaomi Redmi 7
\"\"

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά κάπου είχε χαθεί η ειδοποίηση για την ερώτησή σου. Παρατήρησες αν το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update;

Σταύρος Ξένος απάντησε πριν 2 έτη

Δεν πειράζει. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του, λίγες μέρες αργότερα. Παρόλα αυτά δεν είχα κάνει κάποιο update πρόσφατα και μάλιστα μου είχαν αναφέρει και άλλα άτομα ότι τους είχε προκύψει το ίδιο θέμα.
Τέλος καλό όλα καλά!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν κι άλλοι γνωστοί σου είχαν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, λογικά ήταν θέμα του server. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!