Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα σύνδεσης με browser στα Windows
Σταμάτιος Σαργαντάνης ρώτησε πριν 6 έτη

Χρησιμοποιώ περίπου έναν χρόνο τώρα Windows 10 σπασμένα στο λάπτοπ. Τις προάλλες, όταν περίπου χρειάστηκε να ανανεώσω το product key μου (δεν ξέρω γιατί), παρουσιάστηκε ένα ανεξήγητο πρόβλημα στη σύνδεσή μου στο διαδίκτυο (κάτι μερες μετά, δεν ξέρω αν τα δύο γεγονότα είναι συνδεδεμένα). Για κάποιο λόγο το δίκτυο Wifi λειτουργούσε μια χαρά με άλλες συσκευές όπως το κινητό μου και όλα τα άλλα πισι στο σπίτι, αλλά ο Chrome εμφάνισε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να μπει σε κανένα σάιτ. Δοκίμασα να συνδεθώ από τον Edge και τον ΙΕ, τζίφος. Εντούτοις, άλλες εφαρμογές που απαιτούν ίντερνετ δούλευαν και δουλεύουν ακόμα άψογα. Ο Chrome εμφάνισε το παρακάτω σφάλμα:

There is no Internet connection

There is something wrong with the proxy server, or the address is incorrect.

Try:

ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED
 
Στη δεύτερη επιλογή μπορούσα να πατήσω κλικ και έβγαλε αυτό
Check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings… > Change proxy settings… > LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN".
 
Αυτό ακριβώς και έκανα και όλα έφτιαξαν. Την επόμενη μέρα πάλι εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα ο Chrome, επανέλαβα τη διαδικασία, όλα κομπλέ.
Την επομένη, όμως, για κάποιο λόγο δε με άφηνε να επιλέξω το "LAN Settings", ήταν κλειδωμένο. Ακόμα δε με αφήνει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως για να φτιάξω το Ίντερνετ στον Chrome και σε όλους τους άλλους browsers (αυτή τη στιγμή είμαι από Tor που λειτουργεί μια χαρά). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό και αλλάζει μόνο του το proxy, αλλά έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό επειδή καταντάει κουραστικός ο Tor; Ευχαριστώ προκαταβολικά
 
(δεν μπορούσα να δείξω screenshots επειδή και το Lightshot πάσχει από αυτό το θέμα με το ίντερνετ και δεν μπορούσε να τα κάνει upload)

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Μόνο που το pcsteps δε δίνει συμβουλές όταν αφορούν σπασμένα προγράμματα και λογισμικό. Προφανώς το σπασμένο product key έκανε όλη τη ζημιά.
Εγώ θα πρότεινα να περάσεις τα γνήσια win10 αλλά θα είναι χωρίς ενεργοποίηση. Κι αν πριν είχες γνήσια win7 ,8/8.1 μπορείς να τα ξαναβάλεις , και μετά να αναβαθμίσεις δωρεάν σε win10 (ενεργοποιημένα κανονικά) .Δες εδώ σχετικά.
https://www.pcsteps.gr/130226-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-windows-10-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9/
Αν τα βάλεις χωρίς ενεργοποίηση ,μη δοκιμάσεις αργότερα  ενεργοποίηση με σπασμένο κλειδί. Δε θα πετύχει αυτό.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σταμάτη, πολύ πιθανό να δημιουργήθηκε το πρόβλημα λόγω παράνομης ενεργοποίησης των Windows με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα σου πρότεινα και εγώ να χρησιμοποιήσεις νόμιμο λογισμικό. Σε κάθε περίπτωση ρίξε μία ματιά και εδώ.