Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο
Δημήτρης Ζ ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για όσες γνώσεις μας παρέχεται απλόχερα. Αποφάσισα να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 10, πραγματοποίησα την εγκατάσταση και ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά, κατάφερα να εγκαταστήσω αρκετές εφαρμογές μέσω διαδικτύου το οποίο ξαφνικά κόπηκε. Αναφέρω πως έχω έναν σκληρό με linux ο οποίος έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (άρα δεν οφείλεται σε βλάβη υλικού). Xρησιμοποιώ μία συσκευή usb2 realtek FE (εξωτερική κάρτα δικτύου θα έλεγα εγώ) γιατί έχει χαλάσει το "εξάρτημα" της μητρικής.
Αναφέρομαι σε σταθερό υπολογιστή, με μητρική M4A87TD/USB3, cpu: AMD PHENOM 2X4 965  3,4 GHz

4 Απαντήσεις

Thanassis Katsageorgis απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα,
θα μπορούσες να δοκιμάσεις τον driver τηςRealtek
https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-usb-3-0-software

Δημήτρης Ζ απάντησε πριν 4 έτη

Στη διαχείριση συσκευών στους προσαρμογείς δικτύου το IPv4. Μήπως ευθύνεται αυτό; Εγκατέστησα τον οδηγό αλλά τίποτα . Η αντιμετώπιση προβλημάτων λέει ότι δεν εντοπίζουν πρόγραμμα οδήγησης . Στην αρχή είχα ίντερνετ.

Δημήτρης Ζ απάντησε πριν 4 έτη

Νομίζω ότι η συμβουλή σου είχε αποτέλεσμα, μετά την εγκατάσταση του οδηγού που κατέδειξες και αφού αφαίρεσα και συνέδεσα το καλώδιο το πρόβλημα λύθηκε. Να είσαι πάντα καλά και χρόνια σου πολλά που εόρταζες το Σάββατο. Σε ευχαριστώ πολύ.

Thanassis Katsageorgis απάντησε πριν 4 έτη

Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημά σου.
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να΄σαι καλά! ;)