Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα σύνδεσης του laptop στο wi-fi που μέχρι τώρα συνδεόταν ομαλά.
Σταύρος Χατζηγιαννίδης ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα , το πρόβλημα που αντιμετωποίζω είναι ο τίτλος του θέματος.

Το laptop είναι Dell με windows 10 , μέχρι τώρα συνδεόμουν χωρίς πρόβλημα , και ξαφνικά δεν εμφανίζεται στην λίστα κανένα δίκτυο , μου εμφανίζει : VMware network adapter Vmnet1 , δεν υπάρχει internet.

Οι υπόλοιπες συσκεύες tablet , smartphone , αλλά και ο σταθερός υπολογιστής δεν έχουν το παραμικρό θέμα με το internet από το ίδιο wi-fi.

Το wi-fi στης ρυθμήσεις της συσκεύης είναι αρχικά ανενεργό , αλλάζω την ρύθμιση σε ενεργό , βγαίνω στην συνέχεια από της ρυθμίσεις , κλικάρω το εικονίδιο του σήματος στην μπάρα κάτω δεξιά , και αυτό εκεί αναφέρει wi-fi απενεργοποιημένη , ξαναμπαίνω στης ρυθμήσεις δικτύου και βλέπω wi-fi ανενεργό ( ενώ μόλις πριν το ενεργοποίησα και δεν πείραξα τίποτα άλλο. )

Το διαγνωστικό των windows που έτρεξα , δεν διέγνωσε κανένα πρόβλημα.

Συνδέοντας καλόδιο ethernet έχω κατευθείαν internet.

Τι μπορεί να συμβάινει ;

7 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

http://neanika.gr/tech/pos-na-diorthosete-to-bug-poy-sas-kovei-to-internet-sta-windows-10 Γεια σου Σταύρο! Δές λιγο στο link.Μεσω του dikaiologitika.gr το βρήκα.Αν βοήθησε αυτό,ενημέρωσε !

Σταύρος Χατζηγιαννίδης απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη καλημέρα , καταρχήν ήθελα να σε ευχαριστήσω για το άμεσο ενδιαφέρων σου.

Όμως επειδή ως χρήστης υπολογιστή είμαι αρχάριος , δεν μππορεσα να εκτελέσω την διαδικασία την οποία περιγράφει το άρθρο , παρόλο αυτά σε ευχαριστώ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα!! Το άρθρο λέει για Windows10 την έκδοση 1607 . Και εγώ αυτήν έχω. Αυτο εχεις και συ? Αφου με ethernet δεν εχεις θέμα....τέσπάντων αν την KB3206632 δεν την έχεις σε κείνον τον υπολογιστη,μπορείς να την ψάξεις να την κατεβάσεις και να την εγκαταστήσεις ο ίδιος ?Αν έχεις άλλη εκδοση απο την 1607 πέσ'το !! Λογικα,ότι ειπα ηταν σωστο για να μη σου απαντήσουν ακόμα απο το pcsteps

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αν ό,τι είπα για την ενημέρωση ισχύει,το link για να την κατεβάσεις ειναι στο τέλος του άρθρου εκείνου.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Εννοώ να συνδέσεις το καλώδιο Ethernet με το laptop(αφου έτσι δεν έχεις θέμα) κι αν δεν αρχίζει το Windows Update να λαμβάνει την KB3206632 ,απλά να την κατεβάσεις κ να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα ( δεξι κλικ--εκτέλεση ως διαχειριστής).Χωρίς μπλέξιμο με Γραμμη Εντολών κι άλλες διαδικασίες. Ε...μετά απ'όλα αυτά πιστεύω θα σου απαντήσουν κι από το pcsteps.Εγώ ότι ήξερα το είπα.

Σταύρος Χατζηγιαννίδης απάντησε πριν 7 έτη

Ακολούθησα της τελευταίες οδηγίες σου , το πρόβλημα αποκαταστάθηκε , ευχαριστώ πολλή !

Καλά Χριστούγεννα !

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλα Χριστουγεννα επισης!! Γεια !!