Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα σύνδεσης usb στα Windows 10
Ουράνια ομορφιά ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα usb jumpdrive 3.0 από την εταιρεία Lexar και δεν υπάρχει στο σάιτ της εταιρείας Lexar οδηγό για τα Windows 10 για να κάνω την εγκατάσταση στο συγκεκριμένο usb που έχω για να το ενεργοποιήσω. Τι πρέπει να κάνω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;   Ευχαριστώ. 

11 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα,δες εδώ.Το usb να'ναι οπωσδήποτε άδειο.(το αναφέρει.)
https://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/

Ουράνια ομορφιά απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστώ Dimitris GK για την απάντηση που μου έδωσες αλλά δεν είχα γράψει ότι έχω στο usb jumpdrive 3.0 της Lexar πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τον ανιψιό μου όταν ήταν μηνών ακόμα έχω και από τη βάφτισή του βίντεο και φωτογραφίες και δεν θέλω να τα χάσω. Και στην οικογένεια τα έχω μόνο εγώ. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Άμα δεν υπάρχει λύση θα μπορούσε κάποιος ειδικός να το ενεργοποιήσει χωρίς να διαγραφούν τα αρχεία; Ευχαριστώ.  

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Συμπληρώνω: Έχεις κατεβάσει το iso ? Αν οχι,δες εδώ
https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Μπορείς να το γράψεις και σε DVD,το rufus δεν χρειάζεται σ'αυτή τη περίπτωση.Θα κάνεις τα βήματα όπως λέει.
https://www.pcsteps.gr/415-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-iso-%CF%83%CE%B5-dvd-windows-7-windows-8/

Ουράνια ομορφιά απάντησε πριν 7 έτη

Το άρθρο όπως και το βίντεο το είδα. Αλλά είχα αγοράσει τον υπολογιστή που έχω χωρίς να έχω γενικά Windows με κλειδί προϊόντος. Είχε λειτουργικό σύστημα από τη Google. Και ότι αυτοκόλητο είχα στο κομπιούτερ μου το είχα βγάλει. 

Ουράνια ομορφιά απάντησε πριν 7 έτη

Δεν έγραψα στην αρχή ότι έχω Netbook Packard bell φυσικά χωρίς να υπάρχει υποδοχή για DVD.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα κι από μένα. Εν ολίγοις προσπαθείς να συνδέσεις το φλασάκι στον υπολογιστή και δεν το ανιχνεύει ή θέλεις να εγκαταστήσεις τα windows και χρειάζεσαι κάποιο φλασάκι; Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα από την περιγραφή και τις απαντήσεις :)

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

@ Έλενα καλησπέρα, τι καλά που ήρθες να βοηθήσεις ?.
@ Ουράνια Ομορφιά,επιβεβαίωσε αυτό που ρωτά η Έλενα. Αν κι εγώ κατάλαβα πως θες να φτιάξεις απλώς στικάκι με τα windows.Δηλ,να φτιάξεις απλά,ένα boot usb.Η αλήθεια είναι πως για να βάλεις τα win10 δωρεάν,πρέπει να έχεις ΗΔΗ win 7/8.1 Αν εχεις άλλο Λειτουργικό,επίσης δεν μπορείς.(απ'όσο ξέρω).Εκτός αυτού,ο υπολογιστής έχει τις απαιτήσεις για τα win10 ? Αν είναι σχετικά καινούριος λογικά τις έχει.Δεν έχω τώρα μπροστά μου PC μα αν δοκιμάσεις "Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή",το Media Creation Tool στο οποίο είναι το αρχείο που θα κατεβάσεις,πρώτα αυτό ελέγχει αν ο υπολογιστής είναι συμβατός για να δεχθεί τα win10 αν θες να το διαπιστώσεις.Σε κάθε περίπτωση αφού δεν έχεις windows 7/8.1 χρειάζεσαι οπωσδήποτε κλειδί των win10.
https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO

Ουράνια ομορφιά απάντησε πριν 7 έτη

 Καλησπέρα Έλενα Σωτήρη και ευχαριστώ για την απάντηση μέσα από την προσπάθεια που κάνεις για να καταλάβεις τι ακριβώς περιγράφω σύμφωνα με το πρόβλημα που μου έχει δημιουργηθεί με το USB που έχω. Τελικά το συμπέρασμα το έχω βρει σχετικά με το τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω. Άσχετα άμα δυσκολεύομαι ακόμα. Καταρχάς το USB που έχω είχε χαλάσει πρώτα λόγο υπερθέμανσης στην τηλεόραση που το είχα συνέχεια για 2 χρόνια για να βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Από εκεί και μετά ο υπολογιστής μου δεν έβρισκε καθόλου το πρόβλημα όταν έκανα έρευνα σύμφωνα με τα βοηθήματα που έχει το netbook μου χωρίς να έχει βρεθεί καμία λύση. Τελευταία έχω τα Windows 10 pro. Σήμερα το απόγευμα μου έβγαλε ότι σύμφωνα με το κώδικα 43 πρέπει να βρω το ανάλογο Drive που χρειάζομαι στο ανάλογο σάιτ για να το εγκαταστήσω στο usb μου. Και μου δίνει ένα παράδειγμα το vendor's website. Και επειδή δεν είχα πριν χρόνο λόγο κάποιον υποχρεώσεων θα το κοιτάξω κάποια στιγμή και άμα βρήκα πραγματικά την λύση θα σας στείλω απάντηση άμα θέλετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή και επιμονή σας. Να είστε πάντα καλά γεροί και δυνατοί. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Κανονικά τα σημαντικά αρχεία πρέπει να τα έχεις και σε άλλο αποθηκευτικό μέσο.Δες αν χρειαστεί,για κάθε ενδεχόμενο εδώ, αν δε φτιάχνεται το στικάκι,για να σώσεις τα αρχεία(περισσότερο την παρ. 2.3).
https://www.pcsteps.gr/308-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/
Κι εδώ
https://www.pcsteps.gr/119487-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-backup-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD/