Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα σthn javascript
Bill Liosatos ρώτησε πριν 10 έτη

Γεια σας πρόσφατα μπήκα στο site του πλαίσιο και στο section στο οποίο αναγραφει υπολογιστές κομμάτι κομμάτι μολις φορτωνει η σελίδα κανει αυτοματως ζοομ χωρις να κανω εγω χειροκινητα και ειδα στις ρυθμισεις του google chrome πως το ζοομ ειναι στα 100 % κανονικό και η ιστοσελιδα του πλαισιο δεν ανηκει στις εξαιρεσεις για το ζοομ δεν εχω καθορισει δηλαδη εγω απο πριν το ζοομ .Μπηκα στις πληροφοριες σελιδας και κανονικα δεν υπαρχει καποια εξαιρεση .....μετα πατησα στην επιθεωριση στοιχειου και φαινεται πως υπαρχει πρόβλημα στην javascript ακολουθει η screenshot για διευκολυνση........σας ευχαριστω εκ των προτερων (δεν κανω διαφημιση απλα στην προσπαθεια μου να ενημερωνομαι απο ποικιλες πηγες πεφτω σε αναπαντεχα προβληματα) επισης συνχαρητηρια για το αξιοθαυμαστο site (pcsteps) με βοηθησε απιστευτα στο προσφατο port forward που εκανα και οχι μονο.Με εκτιμηση ενας ενθερμος αναγνωστης.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,

Δοκίμασες με άλλο browser, πχ τον Firefox, και λειτουργεί κανονικά η ίδια σελίδα?

Πάντως, αν δεν έχεις αλλάξει χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του Chrome σχετικά με τη Javascript, πιθανώς να ήταν προσωρινό πρόβλημα με τη σελίδα του πλαισίου.

Δοκίμασε να καθαρίσεις την Cache και ξαναμπές, να δεις αν σου κάνει το ίδιο ή όχι.

Bill Liosatos απάντησε πριν 10 έτη

γεια σας και παλλι σας ευχαριστς για την συντομη ανταποκριση σας,απο αλλον browser λειτουργει μια χαρα η συγκεκριμενη σελιδα αλλα οσον αφορα τον chrome εξακολουθει επειτα και απο καθαρισμα των cookies το προβλημα....δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα μεχει φαει η περιεργεια για το συγκεκριμενο θεμα και δεν ξερω τι πραγματικα φταιει......δεν θα επιμεινω γιατι ειναι κατι ασημαντο μπορω να μπω ετσι κιαλλιως και απο αλλο browser....

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Είναι πάντως όντως πολύ παράξενο. Μήπως έχεις κάποιο πρόσθετο στον Chrome που θα μπορούσε να επηρεάσει? Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα πρόσθετα, να δεις μήπως σου κάνει διαφορά.