Panos Apostolou ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας, εχω το εξης προβλημα. Ενω ανοιγει το pc μου κανονικα και το λειτουργω χωρις προβλημα, ξαφνικα δεν μου εμφανιζει ουτε φακελους, ουτε αρχεια, ουτε δισκους. Τιποτα. Το περιεργο ειναι οτι τα αρχεια αν πχ θελω να κανω upload μια φωτογραφια, τα βλεπω και τα κανω κανονικα upload. Το ιδιο και με οποιουδηποτε ειδους αρχειο. Αν για παραδειγμα πατησω libraries θα μου γραφει "Εγγραφα" "Εικονες" κλπ αλλα δεν θα δειχνει εικονιδια, και αν μπω στον φακελο τα αρχεια θα υπαρχουν κανονικα και θα ειναι εκτελεσιμα αλλα δεν θα μου εμφανιζουν εικονιδιο. Το θεμα ειναι οτι αν θελω να κανω καποια δουλεια σε καποιον φακελο του σκληρου μου ή του ssd δεν μπορω γιατι παταω στην Εναρξη "Υπολογιστης" και μου εμφανιζεται αυτο:

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Πάνο,
Αρχικά δοκίμασε να μπεις σε Safe mode και δες αν γίνεται το ίδιο. 
Αν δεν υπάρχει διαφορά, δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση των Windows.
Αν στο safe mode δεν υπάρχει πρόβλημα, δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers γραφικών. 

Panos Apostolou απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ Γιωργο.
Θα το δοκιμασω σε safe mode αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα βγαλω ακρη γιατι γινεται σε ακυρες στιγμες, μπορει το pc να ειναι σε αδρανεια και να συμβει μολις παω να ανοιξω καποιον δισκο.
Θα κανω τους drivers ουτως ή αλλως δεν εχω να χασω κατι.
Δεν πιστευεις πως ειναι καποιο θεμα hardware ετσι ?
Σ'ευχαριστω και παλι.

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 6 έτη

Άμα βρεις τρόπο να το προκαλείς από μόνος σου θα βοηθήσει να το λύσεις. Πιο παλιά είχα θέμα με ένα λάπτοπ όπου μετά από άνοιγμα από αναστολή στον δίσκο κόλλαγε απίστευτα το γραφικό περιβάλλον. Το λέω αυτό επειδή ανέφερες "μετά από αδράνεια". Δοκίμασε εκτός από το safe mode να κάνεις αναστολή στο δίσκο (και στη ραμ) και να δεις μετά πως συμπεριφέρεται, αν σου κάνει πάλι το ίδιο (πιο συχνά).

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Κατά 90% δεν είναι θέμα υλικού. Είναι είτε θέμα drivers, είτε θέμα των Windows. 

Panos Apostolou απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ παιδια.
Εκανα install τους drivers απο την αρχη και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα ακομα και οταν το ζοριζω, ενω μου γινοταν σιγουρα μια φορα καθε 2-3 ωρες. Οποτε μαλλον ειμαι κομπλε.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Πάνο. Αν εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα, μπορείς να μας γράψεις από κάτω.