Kostas Hfestos ρώτησε πριν 7 έτη

'Exω ένα Lenovo G50 και τώρα τελευταία μου εμφανίζει ένα πρόβλημα με την φόρτησή του. Ενώ όλα φαίνονται ΟΚ με το καλώδιο, στην ένδειξη τις μπαταρίας γράφει ''μπαταρία συνδεδεμένη, δεν φορτίζετε'' αλλά η φωτεινότητα είναι κανονική, σαν όταν είναι στην φόρτιση. Όταν το βγάζω από τη πρίζα, δεν αλλάζει κάτι. Μόνο όταν βγει από το jack φόρτισης το υπολογιστή δείχνει ότι δουλεύει με μπαταρία και τέλος το πιο τρελό, όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός, φορτίζει κανονικά. Και κάτι ακόμα... όταν ο υπολογιστής είναι αναμμένος και βγει η μπαταρία, κλείνει. 
 
Ευχαριστώ. :)

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, εάν τον βγάλεις από την μπαταρία συνεχίζει να δουλεύει ? Πόσο καιρό τον έχεις?

Kostas Hfestos απάντησε πριν 7 έτη

Απάντηση προς Γιώργος Λάνδρου-
Ναι συνεχίζει κανονικά μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του.
Αλλά το ίδιο συμβαίνει και αν δεν το βγάλεις από το ρεύμα. Δηλαδή, και εδώ λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η μπαταρία, και ας είναι στο ρεύμα.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά !! Υπάρχει αυτό το άρθρο για τέτοιες περιπτώσεις.Πρόσεξε την ενότητα "Πρόβλημα του driver στα windows". Mα καλύτερα περίμενε να σου πει ο Γιώργος ΆΜΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. Εγώ δεν είμαι Ειδικός,μη γίνει καμιά βλακεία.Δε μπορώ να πω 100% σίγουρα πως αυτό φταίει.
https://www.pcsteps.gr/47634-δεν-φορτίζει-η-μπαταρία-του-laptop

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κώστα δοκίμασε αυτό που ανέφερε παραπάνω ο φίλος και ενημέρωσε μας.

Kostas Hfestos απάντησε πριν 7 έτη

Έχουν γίνει όλοι οι έλενχοι, σε καλώδια και ρεύματα, είναι ΟΚ. Όσο για τα Drivers, δεν μπορώ να κάνω το βήμα 3, διότι το Laptop μου δεν λειτουργεί, για κάποιο λόγο, χωρίς μπαταρία. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω τα Drivers με την μπαταρία πάνω, αλλά και πάλι τίποτα.

Θέλω να τόνισω ότι το Laptop φορτίζει μόνο κλειστό και, μόλις ανάψει, λειτουργεί με την μπαταρία του και ας είναι στην φόρτιση.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Παίζει η περίπτωση να'χει πρόβλημα ο φορτιστής.Βρήκα απο ψάξιμο όπου κι άλλος είχε ακριβώς τέτοιο πρόβλημα.Άλλαξε φορτιστή και διορθώθηκε η κατάσταση.