Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠρόβλημα Software ρυθμίσεων ή Hardware?
John Papajohn ρώτησε πριν 7 έτη

Παιδιά έχω ένα laptop rog g751 με windows 10 και δεν αντιμετωπίζω δύο προβλήματα. Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω εάν είναι θέμα software ή hardware.

  • Όταν είναι σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας δλδ (windows button + L)

Ξαφνικά κάνει τον κλασσικό ήχο σαν να αποσυνδέετε/συνδεετε μια usb συσκευή και ανάβει η οθόνη κλειδώματος. Αυτό ειδικά όταν πας να κοιμηθείς και το κάνει συχνά είναι σπαστικό.

  • Σχετικά σπάνια όταν είμαι μέσα στα windows και αφήσω το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για κανα 3λεπτο το λαπτοπ μπαίνει σε ανενεργεί κατάσταση σβήνει και πρέπει να το ανοιξω πάλι.

Υ.γ. Να πω ότι όλα αυτά γίνονται ενώ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και έχω συνέχεια κουμπωμένο πάνω του έναν εξωτερικό σκλήρό WD
Ευχαριστώ

4 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.
Πιθανότατα οι ρυθμίσεις ενέργειας σε συνδυασμό με τον δίσκο δημιουργούν το πρώτο πρόβλημα. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον δίσκο για να δεις αν εμφανίζεται οποιοδήποτε απ' τα δύο προβλήματα, πριν πάμε σε πιο εξεζητημένες λύσεις.

John Papajohn απάντησε πριν 7 έτη

Δεν υπάρχει τροπος να το ρυθμίσω χωρίς να μου το αποσυνδέσω;

John Papajohn απάντησε πριν 7 έτη

έβγαλα τον σκληρό και συνεχίζει να το κάνει

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ωραία, οπότε αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να φταίει ο δίσκος με κάποιον τρόπο. Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και δες αν γίνεται και εκεί.