Morfiadakis Miltos ρώτησε πριν 6 έτη

     Αφού πρώτα σας συγχαρώ και γω για τις πολύτιμες συμβουλές σας και τους καταπληκτικούς οδηγού σας, που βοηθάνε πολύ και εμας τους λίγο ή πολύ άσχετους, θα ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας.
    Εγκατέστησα πρόσφατα το Terrarium TV σε ένα TV Box, (H96 Pro +, 3 GB/32 GB), και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Όταν παω να δω μια ταινία ή σειρά την βρίσκει, βρίσκει και τους υπότιτλους και όταν πατάω play βγάζει το μήνυμα: "Η πρόσβαση στις επαφές απαιτείται για τον έλεγχο της άδειας. ΟΚ". Πατάω ΟΚ και γυρνάει πίσω στον κατάλογο με του υπότιτλους. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα, δεδομένου ότι το TV Box δεν έχει επαφές by default ?
     Ευχαριστώ πολύ!

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Σε ευχαριστούμε Μίλτο, από ότι είδαμε αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως με τον MX player, και ενδεχομένως όποιο άλλο player χρησιμοποιείς στο Terrarium TV. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πας στα Settings του TV Box ➜ Applications (εφαρμογές) ➜ Εντοπίζεις τον MX player ➜Πατάς για να εισέλθεις➜Πατάς στα Permisssions (δικαιώματα) και ενεργοποιείς τις επαφές, δίνεις δηλαδή την απαραίτητη άδεια και την πρόσβαση του app στις επαφές. Τώρα για ποιο λόγο ο player να ζητάει πρόσβαση στις επαφές, αυτό είναι ένα από τα θέματα που έχουμε αναλύσει σε οδηγό για τα δικαιώματα στο Android.
www.pcsteps.gr/166366-τι-είναι-τα-δικαιώματα-εφαρμογών-στο-android/

Morfiadakis Miltos απάντησε πριν 6 έτη

Άκη, σε ευχαριστώ παλύ! Πράγματι ο....αίτιος ήταν τα δικαιώματα του player.
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Μια εφαρμογή adaway που υποστηρίζει ότι μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο Terrarium και αλλού, αληθεύει;
Σε ευχαριστώ και πάλι!

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Πράγματι αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο Ad blocking app  ενδέχεται να βοηθήσει, αλλά δεν έχουμε προσωπική άποψη. Ενδεχομένως να βοηθήσει και το Lucky Patcher που τρέχει και χωρίς root στη συσκευή.
www.pcsteps.gr/161991-οι-καλύτερες-android-εφαρμογές-για-root-κινητό-tablet/#Lucky_Patcher

Morfiadakis Miltos απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ ξανά. Θα το δοκιμάσω.