Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημμα με την εγκατάσταση του Bitdefender
Nikos Tsakiris ρώτησε πριν 9 έτη

Άγγελε καλησπέρα. Ενώ είχα εγκατεστημένο το Bitdefender , μετά από το format που έκανα και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το εν λόγο antivarious μου βγάζει αυτό το μήνυμα : "Setup was unable to install drivers on your system. The installation process cannot continue. Try running the setup program with administrator privileges." Το έχω τρέξει και σαν διαχειριστής αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Μήπως γνωρίζεις γιατί μου βγάζει το εν λόγο μήνυμα?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο, αυτό το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται σε συστήματα που έχουν κάποια πολύ άσχημη μόλυνση με Malware τύπου rootkit, η οποία μπλοκάρει την εγκατάσταση.

Αφού επιχείρησες την εγκατάσταση μετά από format, αν βάζεις σπασμένα Windows, το πιθανότερο είναι πως είναι μολυσμένο το ISO που χρησιμοποιείς.

Ποια έκδοση των Windows έχεις βάλει, και είναι αυθεντικά ή σπασμένα?

Nikos Tsakiris απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε το θέμα έχει ως εξής , format κατέληξα να κάνω απο δικό μου λάθος και όχι γιατί είχε κάτι το pc . Τώρα όσο περίμενα την απάντησή σου, είπα αυτά που μας έμαθες να πιάσουν τόπο και έτσι έκανα , πρώτα το πέρασα με το anti malware byte και μετά με το Kaspersky Rescue CD το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό . Τα win που φοράω είναι τα 7 και είναι γνήσια .

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αυτός εδώ έτρεξε το Kaspersky TDSS Killer και το SuperAntispyware και έσβησε το αρχείο
C:\windows\system32\Drivers\e1e792bb3c48696d.sys
για να λύσει το πρόβλημα.

Nikos Tsakiris απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ.