Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπρόγραμμα για αναπαραγωγή πολλών τύπων αρχείων πολυμέσων
Nikos Koukakis ρώτησε πριν 9 έτη

Ποιο ειναι κατα την γνώμη σας το καλύτερο πρόγραμμα για αναπαραγωγή πολλών τύπων αρχείων πολυμέσων με την καλύτερη εικονα και ήχο και που να κατεβάζει και αυτόματα υποτιτλους ταινιών?

6 Απαντήσεις

Kwstas Moutesidis απάντησε πριν 9 έτη

BS PLAYER αλλα βαζεις και εσυ τα url για να τα κατεβαζει ! δηλαδει τα sites !

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ο BS Player είναι όντως πολύ καλή επιλογή, αλλά ρίξε μια ματιά και στον Splayer.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 9 έτη

ωραιος.Αλλοι λενε οτι ο media player clasic με τις καταλληλες ρυθμισεις και τα καταλληλα codecs μπορει να σου προσφερει απιστευτη εικονα,αλλοι προτιμουν τον vlc αλλα τον Gom.Παντως πολυ καλο για εικονα ειναι το Ace stream HD που οχι μονο παιζει βιντεος αλλα μπορεις με αυτο να πας σε ενα torrent site και να δεις την ταινια μεσω αυτου του Player χωρις να κατεβασεις το torrent.Ειναι πολυ καλο..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Πιο μεγάλη διαφορά στην εικόνα θα έχεις αν φτιάξεις σωστά τις ρυθμίσεις της οθόνης σου, παρά να κάνεις 500 ρυθμίσεις σε έναν Player.

Τα codecs αφορούν τη συμβατότητα με τα βίντεο. Το βίντεο είναι κωδικοποιημένο σε ένα συγκεκριμένο φορμά, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλο codec και να περιμένεις να έχεις καλύτερη εικόνα στο ίδιο βίντεο.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 9 έτη

πηγα να κανω τις ρυθμισεις οθονης απο το αρθρο που με παρεμεμψες αλλα δεν πειραξα στην ουσια τιποτα γιατι δεν ηξερα κα ιδεν ηθελα να πειραξω τα χρωματα και ολα αυτα που βρηκα στην πορεια και απλως παταγα next μεχρι το τελος..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ε, αν δεν πειράξεις τίποτα, τότε πώς θα φτιάξει η εικόνα σου?

Οι ρυθμίσεις τις οθόνης είναι οι μόνες που μετράνε, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η ποιότητα της εικόνας.