Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόταση για case που να χωράει σε τσάντα πλάτης για φορητό build ?
Onoma Epitheto ρώτησε πριν 3 έτη

Το καλοκαίρι ξεκίνησα ένα μάλλον φιλόδοξο project. Να στήσω ενα mini φορητό desktop για δουλειά.
Mini-ITX μητρική, sfx τροφοδοτικό, m2 δισκος για ελαχιστοποιηση ογκου, ενσωματωμενα γραφικά, και φορητή οθόνη. Πραγματικά όλο το pc χωρίς case εχει ελαχιστα καλώδια και πιανει απειροελάχιστο χώρο.
Αυτό που αποδείχθηκε τελικά δυσκολο ήταν η εύρεση φορητού case. Μετά απο αρκετό research ωστε να βρεθεί ενα ποιοτικο και οχι πανακριβο(>150ευρώ) κουτι που να χωράει σε μια τσάντα πλάτης βρήκα το Silverstone ML06 το οποίο αποδειχθηκε προβληματικο (με τα fixed standoffs μητρικής να ειναι πιο ψηλά απο οτι έπρεπε, η μητρική δεν καθόταν σωστά με το io shield της.)
Άλλες επιλογές είναι είτε μονο αμερική είτε πανακριβες ή και τα δύο.
Έχετε ασχοληθει καθόλου με κάτι τέτοιο; Εχετε κάποια πρόταση που ίσως μου έχει διαφύγει;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα, γιατί δεν επιλέγεις ένα έτοιμο mini pc?

Onoma Epitheto απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο!
Αρχικά κοιτούσα αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά ο πολυ περιορισμένος αριθμός θυρών για τις απαιτήσεις μου, καθώς και to οτι μ'αρεσει να στήνω τα pc μου κομμάτι κομμάτι με εκαναν να πάω σε κάτι πιο custom.
Επίσης το pc τρεχει ηδη ως μη φορητό με ενα κανονικο κουτάκι της πλάκας ώστε να κάνω τουλαχιστον τη δουλεια μου οπότε δεν υπάρχει γυρισμός :D

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Το σέβομαι, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κάτι να σου προτείνουμε..