nab gam ρώτησε πριν 8 έτη

Λοιπόν το pc το έχω κάπου στα 9 χρόνια. Είχε πάνω 2x512mb ram transcend DDR1 400DIMM. Αργότερα έβαλα άλλη μία που είναι 1gb ακριβώς ίδιων χαρακτηριστικών με τις προηγούμενες. Δηλαδή τώρα έχω σύνολο 2gb και 3 θύρες πιασμένες στη motherboard.Πλέον σκέφτομαι να βάλω άλλη μια 1Gb γιατι εδώ και λίγο καιρό κολλάει για τα καλά. Το θέμα είναι πως 1gb transcend το βρίσκω κάπου στα 45 ευρώ ,άλλες εταιρείες όμως π.χ. mushkin κάνει 17 ευρώ. Τεράστια διαφορά αλλά δεν ξέρω μήπως δεν είναι συμβατές. Στο pc έχω τα windows 7.

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δες να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, αν και είναι παλιός ο υπολογιστής και μπορεί να στραβώσει με την μνήμη, αν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά το πιο πιθανό είναι να την δεχτεί.

antreas adreas απάντησε πριν 8 έτη

Ο από πάνω έιμαι που είχα τιη απορία με τη ram. Έκανα format μήπως έρθει λίγο στα ίσια του το pc που το χω 2 χρόνια χωρίς καθαρισμό και τπτ. Λοιπόν κατά την ενημέρωση ενός παιχνιδιού που κράτησε κανα 4ωρο επειδή κολλούσε πολύ ο υπολογιστής άνοιξα task manager να δω πόση ram χρησιμοποιεί. Τελικά η ram ήταν στο 70-72% που το θεωρώ καλό ποσοστό . Η cpu όμως ήταν στο 98-100% συνεχόμενα. Μήπως παιζει  τπτ με τη cpu τελικά και όχι με ram?

antreas adreas απάντησε πριν 8 έτη

Έτρεξα μια εφαρμογή που έχετε στη σελίδα σας και  οι θερμοκρασίες στους πυρήνες είναι:
στον 1ο:  87-90 βαθμούς Κελσίου
στον 2ο:  82-85 βαθμούς Κελσίου

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όσο πιο παλιός είναι ένας επεξεργαστής τόσο ποιο πολύ θα ζορίζεται ακόμα και στο browsing. Οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες καλό είναι να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου και να αλλάξεις πάστα στον επεξεργαστή.

antreas adreas απάντησε πριν 8 έτη

Μολις πριν λιγο τελειωσα με τον καθαρισμο. Αρκετη σκονη και η παστα  (περισσότερα…)

antreas adreas απάντησε πριν 8 έτη

Τελικά τοποθέτησα πάστα και οι θερμοκρασiες κυμαiνονται γύρω στους 42 βαθμούς.