Κωστόπουλος Αναστάσιος ρώτησε πριν 4 εβδομάδες

Θα σας στείλω σε φωτογραφία τον τωρινό πύργο και ίσως σας βοηθήσει να καταλάβετε το μέγεθος του τωρινού πύργου..το budget είναι μέχρι 100+€ (συγκεκριμένα μέχρι 120-130) σκέφτηκα να παραγγείλω έναν μεγάλο πύργο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εντάξει ή αν είναι πολύ μεγάλο μετά πάλι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα \"\"

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Καλησπέρα! Από μια φωτογραφία είναι αδύνατο να καταλάβουμε τι μητρικές χωράει το κουτί. Πρέπειο να μας πεις το μοντέλο. Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις το Be Quiet Pure Base 500DX  που είναι mid tower και δέχεται atx μητρικές. Μετά υπάρχουν και full tower που είναι μεγαλύτερα, αν και δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να πας σε κάτι τόσο μεγάλο.

Κωστόπουλος Αναστάσιος απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Αυτός είναι ο πύργος ο τωρινός

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Το κουτί φαίνεται πως είναι από σύνθεση της Dell, οπότε μάλλον γι αυτό δεν δέχεται atx μητρική. Πρόκειται για κάποια custom λύση της Dell για δικές της custom μητρικές. Οπότε, αναγκαστηκά πρέπει να πας σε άλλο κουτί.

Κωστόπουλος Αναστάσιος απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Άρα να πάρω για πύργο τον be quiet pure  base 500dx  θα χωράει σίγουρα η μητρική;;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Ναι χωράει σίγουρα, είναι ATX μητρική και το κουτί είναι συμβατό με ATX μητρικές.

Κωστόπουλος Αναστάσιος απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Παρειγγειλα τον πύργο,έχω μητρική,κάρτα γραφικών,παρειγγειλα ραμ και cpu.Χρειάζομαι μήπως κάτι ακόμα για να μπορέσει να λειτουργήσει ο υπολογιστής; μήπως χρειάζεται οπωσδήποτε σκληρό δίσκο και αν ναι ποιος είναι συμβατός με την μητρική

ASUS Motherboard TUF GAMING B560M-PLUS

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 εβδομάδες

Ναι, χρειάζεσαι απαραίτητα κάποιον SSD ή HDD. Όλοι οι SATA δίσκοι είναι συμβατοί, ενώ υπάρχουν και θύρες για M.2 type 2242/2260/2280. Επίσης, χρειάζεσαι τροφοδοτικό.