dionisis metaxas ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας,
Αρχικά να πω πως είμαι μεγάλος φαν στο κανάλι σας στο youtube!! Είστε τέλειοι!!
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα gaming pc για παιχνίδια MOBA κυρίως! Έχω δει και τα build που έχετε στην ιστοσελίδα σας αλλά δεν βρίσκω πολλά από αυτά τα κομμάτια! Επομένως θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου προτείνετε ένα διαφορετικό ολοκληρωμένο build των 700 ευρώ περίπου αλλά θα ήθελα ένα κουτί το οποίο θα μου επιτρέψει στο μάλλον να κάνω κάποια αναβάθμιση! Επίσης να αναφέρω πως δεν ενδιαφέρομαι για RGB και επίσης πως δεν έχω κάποια οθόνη ώστε να έχω περιορισμούς σε αυτό το θέμα!
( θα προτιμούσα να μην είναι με ενσωματωμένα γραφικά)

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Διονύση και Χριστός Ανέστη

Οι τιμές των καρτών γραφικών αυτήν την περίοδο είναι ακραία υψηλές, οπότε είναι αδύνατο να φτιάξεις gaming σύνθεση σε λογικό κόστος.

Οι λύσεις είναι να πας ενσωματωμένα γραφικά ή κάποια πολύ αδύναμη κάρτα και να προσθέσεις μια καλή κάρτα γραφικών μόλις επανέλθουν οι τιμές.

Επίσης, υπάρχει η λύση των έτοιμων συνθέσεων, αν πετύχεις κάποια σε προσφορά. Δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να βρεις κάρτα γραφικών αυτήν την περίοδο σε λογικό κόστος.

dionisis metaxas απάντησε πριν 3 έτη

Αληθώς ο Κύριος! Ωραία θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα build, με μια πιο αδύναμη κάρτα γραφικών , το οποίο θα μπορώ να αναβαθμίσω αργότερα?
Καλό Πάσχα και καλή όρεξη!!!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δεις τη σύνθεση τω 550€ - 650€ του οδηγού αγοράς μας. Ο 3600 και τα 16GB RAM θα σε καλύψουν πλήρως για gaming, όταν προσθέσεις και μια καλή κάρτα γραφικών. Αν θες, μπορείς να πας σε 8GB RAM για εξοικονόμηση κόστους.

Όταν επανέλθουν οι τιμές, θα μπορούσες να βάλεις μια GTX 1650 ή 1650 Super για μέτριο προς απαιτητικό gaming.