NIKOS CHARITAKIS ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα έχω το lartop hp 250 G6 1WY15EA και θέλω να κάνω format  για πρώτη φορά. Λιπών πάω στο site του κατασκευαστή γράφω το μοντέλο του Η/Υ και μου βγάζει π.χ για την κάρτα γραφικών 15 drivers ποιος είναι λιπών ο driver για το laptop μου; 
Αυτή είναι η ερώτηση μου παρακαλώ απαντήστε μου

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Εδώ είναι το λινκ που βρήκες τους drivers .
https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-250-g6-notebook-pc/15747807
win10 εχεις σωστά και ποιά έκδοση ? Δε δίνεις κανένα στοιχείο ώστε να σου απαντήσουν με σιγουριά.
Για να μή χάνεις χρόνο ,μπορείς να πάρεις τους drivers σου ενα backup πρώτα. Μόνο αν θα ξαναπεράσεις το ίδιο λειτουργικό σύστημα.
https://www.pcsteps.gr/17864-drivers-μετά-το-format-backup
Ή ψάξε τους με βάση αυτό τον οδηγό.
https://www.pcsteps.gr/233-πώς-βρίσκω-drivers
Αντί της σελίδας PCI Database , δες αυτήν.  https://www.pcilookup.com/
Κανονικά μετά το φορμάτ κι επανεγκατάσταση των win10 οι drivers θα κατέβουν μέσω του Windows Update .(και της κάρτας γραφικών.)

NIKOS CHARITAKIS απάντησε πριν 5 έτη

Δημήτρη ξέρω το site του κατασκευαστή αυτό που δεν ξέρω είναι ότι για παράδειγμα από του 15 driver ποιος είναι ο δικός μου αν και γράφω το δικό μου μοντέλο. 
Windows 10 64bit

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Πρέπει να πω πως ανοίγοντας εκείνο το λινκ από τη hp από κινητό android ,δε δείχνει τους drivers.(παράξενο αλλά...)  Μόνο από υπολογιστή ανοίγει.
Γι αυτό έβαλα το άρθρο για Backup τους drivers με το DoubleDriver πριν κάνεις το φορμάτ .
Μα μετά το φορμάτ κι επανεγκατάσταση των win10 οι drivers θα κατέβουν μέσω του Windows Update. Αν δε δουλεύει το wifi ,χρησιμοποίησε καλώδιο ethernet για τις Ενημερώσεις των win10 .Συνήθως δίνεται μαζί με την αγορά του ρούτερ(από τον Πάροχο).
Αν επιμένεις στην άποψή σου ,όταν ανοίξεις το pc ανέβασε ένα screenshot της σελίδας της hρ με τους drivers αυτούς ,αν δει κάποιος και μπορέσει να βοηθήσει. Εγώ προσπάθησα ,μα δυστυχώς δεν μπορώ.