Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠυκνωτικο μικροφωνο και προενισχυτης σωστη λειτουργεια
Alex Kultan ρώτησε πριν 8 έτη

Εχω αγορασει ενα μικροφωνο που ηταν πακετο μαζι με ενισχυτη 2 καναλιων το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν εχω κανει σωστες συνδεσεις, στα sounds μου βγαζει μικροφωνο realtek high definition audio και αλλη μια επιλογη στερεοφωνικη μεξη realtek high definition τι διαφορα υπαρχει εδω, πρεπει να τα αφησω και τα 2 enable? Το θεμα ειναι οτι στο playback αλλα και σε ενα live video ακουγομαι μονο απο το δεξι ακουστικο. Επισης για πιο λογο κανει υπερβολικο θορυβο,ακουγεται ενα ''φουυυ'' και πανω στην φωνη μου αλλα και εκτος οταν ηχογραφω εναν ηχο.

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν είναι δυνατόν να σου απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση,από την στιγμή που δεν μπορούμε να δούμε την εγκατάσταση, τις συνδέσεις και το υλικό που έχεις.
Τα 2 που αναφέρεις θα πρέπει να είναι enabled.

Alex Kultan απάντησε πριν 8 έτη

Οι θυρες που εχει το PC ειναι αυτες: Πισω http://postimg.org/image/pxmpwrjpd/   Μπροστα: http://oi65.tinypic.com/29nfhpx.jpg
Πισω μερος του ενισχυτη εχει 2 καλωδια κοκκινο και ασπρο, Καναλι 1 και 2 αντιστοιχα στην προεκταση τους εχει το μαυρο καλωδιο που λογικα μπαινει στο PC.  Πισω : http://postimg.org/image/3nvzb9ugx/     Μπροστα: https://i.imgsafe.org/dd409ac.jpg
Οπως φενεται και στις φωτο εχει το 48V Phantom το οποιο το εχω ανοιχτο παντα γιατι αλλιως δεν δουλεβει το μικροφωνο, εχει το Low cut limit, level db το οποιο εχω βαλει στο 24 και απο πισω απο τον ενισχυτη εχει το Limiter thresholder το οποιο εχω στο 0 . Μηπως κατι πρεπει να αλλαξω αυτος ο ηχος 'φφφφ' που κανει ειναι αρκετα ενοχλητικος.