Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠως γνωριζουμε ποτε να αντικαταστησουμε ενα usb στικ
efriend gr ρώτησε πριν 10 έτη

Αγγελε αν γνωριζεις, υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μας λεει ποση διαρκεια/ζωη μπορει να εχει περιπου ενα παλιο στικακι ακομα που ισως χρησιμοποιουμε η απλα καποια στιγμη δε θα λειτουργει και το πεταμε; Πως μπορουμε να γνωριζουμε ποτε να αντικαταστησουμε ενα παλιο στικακι δλδ; Ευχαριστω

Σημειωση

μ αρεσει η ευκολια που μπορει καποιος να πλοηγηθει στο site και να κανει γρηγορα μια ερωτηση.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Οι μνήμες στα USB Flash έχουν περιορισμένο αριθμό εγγραφών που μπορούν να δεχτούν, αλλά ο αριθμός αυτός είναι στα εκατομμύρια.

Σε ένα πείραμα που έγινε, ένα φτηνιάρικο φλασάκι δέχτηκε 77 εκατομμύρια εγγραφές πριν αποτύχει, ενώ πιο ποιοτικά φλασάκια άντεξαν πάνω από 60 δισεκατομμύρια εγγραφές.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι αθάνατα, όμως δεν θα τα καταστρέψει ποτέ η φυσιολογική φθορά σε κανονική χρήση, μάλλον κάποιο τυχαίο σφάλμα της συσκευής, που είναι αδύνατον να μετρηθεί ή να προβλεφθεί.

Δεν έχει λοιπόν να κάνει η ηλικία. Φρόντισε να έχεις τα σημαντικά σου δεδομένα σε τρία μέρη ανά πάσα στιγμή, και άν χαλάσει κάποιος δίσκος ή φλασάκι, ε, στη ζωή είναι κι αυτό.

efriend gr απάντησε πριν 10 έτη

Οκ. Για τους εξτερικους εωτερικους HDD (οχι ssd) τι ισχυει; η ιδια λογικη; δλδ μεχρι να μας πεταξει σφαλμα και να μη δουλευει;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Εκεί ισχύουν τα όσα γράφω σε αυτό τον οδηγό