Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠως εμφανίζω φοτωγραφίες σε κάθε άρθρο και σελίδα se genesisqq
dimi tris ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Άγγελε, ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος και πιο σωστός τρόπος για να εμφανίσω φωτογραφίες σε magazine genesis theme?? Υπάρχει κάποιο plugin που κάνει σωστή δουλεία.. ή μπορώ με προσθήκη κώδικα να το ρυθμίσω και ποιος είναι αυτός??

Ευχαριστώ!!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Το "Ο καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να εμφανίσω φωτογραφίες" δεν σημαίνει τίποτα.

dimi tris απάντησε πριν 8 έτη

Θα ηθελα να μου πεις αν γνωρίζεις κάποιο plugin το οποίο να εμφανίζει εικόνεσ σε genesis theme στο κάθε άρθρο.. το display featured image for genesis που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει αν και θεωρείται καλό, γιατι φωτογραφίες με πάνω από 650 width της εμφανίζει σε πλήρη οθόνη.. απλώς ψάχνω κάποιο plugin poy na εμφανίζει κανονικά την φωτο σε κάθε άρθρο/σελίδα και μέχρι 750px width, χωρίς να παραμορφώνει τις εικόνες.. στην ουσία ψάχνω κάτι απλό το οποίο περιέχουν σχεδον όλα τα theme από μόνα τους.. αλλα το magazine den έχει .. όποτε λογικά πρέπει να προστρέξω στη λύση του plugin.. Ευχαριστώ!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Γράψε στο support του Studiopress, υπάρχουν κώδικες που μπορείς να προσθέσεις στο function.php για να προσαρμόσεις το πώς θα φαίνεται η κεντρική εικόνα. Δεν χρειάζεσαι ξεχωριστό plugin.