Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΠως θα ενεργοποιήσω στην σελίδα μου στο FB το search bar?
Dimitris Papadopoulos ρώτησε πριν 7 έτη
Πως θα ενεργοποιήσω στην σελίδα μου στο FB το search bar? ….Εάν υπήρχε η δυνατότητα να σας κάνω upload photo  θα γινόμουν περισσότερο κατανοητός,ευχαριστώ.  το search bar το βλέπω σε σελίδες ΟΜΑΔΕΣ η δικιά μου σελίδα είναι κοινότητα παίζει ρόλο αυτό ? μπορώ από κοινότητα να την κάνω ομάδα ? Ευχαριστώ .

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 7 έτη

Μπορείς να ανεβάσεις εικόνες και θα διευκόλυνε,μπορείς να δεις  αυτόν τον οδηγό.
Σε περίπτωση πάντως που κατάλαβα καλά,έχει admins η σελίδα σου; Δοκίμασε να προσθέσεις τον εαυτό σου αν δεν είσαι admin ήδη ή κάποιον άλλο.

Dimitris Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Ok σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση…στο δια ταύτα εδώ είμαστε ..http://imgur.com/J2w028A είμαι διαχειριστής της σελίδας και θέλω να μπορούν οι επισκέπτες να βρίσκουν άμεσα  κάτι που έχει γραφτεί σε παρελθόντα χρόνο στην σελίδα ..χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση η σελίδα ‘έχει να κάνει με αμοιβαίες μεταθέσει νοσηλευτών,εάν κάποιος ψάχνει την λέξη πχ. Πάτρα να μπορεί να την βρει άμεσα σε πόσα μηνύματα έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη λέξη,η σελίδα είναι αυτή για να γίνω ακόμα πιο κατανοητός ..
ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 
Κοινότητα
Και πάλι ευχαριστώ .
 ΥΓ. πάντως σήμερα έμαθα από εσάς για το imgur το οποίο πράγματι σου λύνει τα χέρια ,ευχαριστώ .

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 7 έτη

Όσο αφορά την πρώτη σου ερώτηση,η δυνατότητα αναζήτησης είναι για τα groups,απ’όσο μπόρεσα να δω.Σε κάτι σελίδες που διαχειρίζομαι δεν υπάρχει πάντως.Αν το έχεις βρει σε κάποια σελίδα/fan page θα με βοηθούσε να στείλεις το link.
Στο δεύτερο σου ερώτημα,δυστυχώς λίγο-πολύ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα
https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10152748962887355

Dimitris Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ ,δεν το έχω βρει σε fan page αλλά σε κλειστή ομάδα,και από ότι είδα σε σελίδα που δεν χαρακτηρίζεται ομάδα δεν υπάρχει…Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και ιδιαίτερα τέτοια ώρα .Καλημέρα .