Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπως κανω ανανεωση τους drivers μου σε window7 premium?
Nikolas Gytas ρώτησε πριν 7 έτη

παιδια καλησπερα .θα ηθελα να μου πειτε πως κανω ανανεωση τους drivers μου σε windows 7 premium?ευχαριστω guys you are the best!!!

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μπορείς να τους ανανεώσεις από τη "Διαχείριση συσκευών".Πας στη συσκευή που θες--->δεξί κλικ κι "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.Μπορείς όμως να δεις κι εδώ.
http://www.dwrean.net/2017/09/ucheck.html?m=1
Γενικά τα free προγράμματα είναι απάτες.Αυτό το έβαλα γιατί ξέρω πως το dwrean.net συνεργάζεται με το PCsteps.Εγώ θα το είχα εμπιστοσύνη ,μα αποφάσισε εσύ ο ίδιος καλύτερα.
Νίκο ,πρόσεξα πως αυτό το είχες ρωτήσει πριν 4 μήνες.
https://www.pcsteps.gr/17292-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/

Nikolas Gytas απάντησε πριν 7 έτη

δημητρη εχεις δικιο αλλα τοτε κατι ειχα κανει και δεν χρειαστικα κατι.τωρα που μου ηρθε το προβλημα ξαναρωτησα.σορυ ρε παιδια αλλα εμεις οι ασχετοι τα κανουμε αυτα,και ευτηχως που εισαστε και εσεις να μας βοηθατε να λυσουμε καθε μας προβλημα.παιδια χιλια ευχαριστω ειστε απιθανοι σε ολα τα θεματα και να ξερεται οτι υπαρχει κοσμος που στηριζεται στις γνωσης σας!!!!ενα μεγαλο μπραβο λοιπον .συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Κάτι ακόμα !! Αν πρόκειται για την κάρτα γραφικών ,μπορείς να πηγαίνεις και στο σάιτ του κατασκευαστή της.Και η amd και η Νvidia έχουν δικούς τους updaters.
Τώρα αν πχ  κάνεις κάνα format (αν τους drivers δεν τους έχεις κάνει backup) ,γενικά για να κατεβάσεις τους drivers ,πας στο σάιτ του κατασκευαστή του υπολογιστή (αν είναι λάπτοπ).
Αν είναι desktop πας στο σάιτ του κατασκευαστή της Μητρικής.

Nikolas Gytas απάντησε πριν 6 έτη

δημητρη ευχαριστω πολυ !!!!!ειστε
απεχτοι ολοι!!!!!!!!