Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠως να εγκαταστήσω την RAM στα BIOS
Leonidas Leonida ρώτησε πριν 7 έτη

Για σας παιδιά, έχω ένα laptop της lenovo, και θέλω να αναβαθμίσω την ram. Ξέρω πως να την τοποθετήσω, απλός δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξω στα bios και πως. Επίσης πειράζει να είναι διαφορετική μάρκα από την προηγούμενη ram?

(Έχω το lenovo B50-30 Intel celeron, (SO DDR3) ξέρω πως αξίζει να του δώσω λεφτά γιατί είναι χάλια laptop απλός θέλω να δω αν θα καλυτερέψει λιγάκη)

2 Απαντήσεις

Βαγγέλης Καρακατσάνης απάντησε πριν 7 έτη

Το BIOS θα καταλάβει την αλλαγή και θα κάνει αυτά που πρέπει αυτόματα. Εσύ απλά πρέπει τις συνδέσεις. Η μάρκα γενικά δεν παίζει κάποιο ρόλο. Πάντως η ram σου είναι καλή, 4 GB 1600 MHz είναι καλά.. νομίζω πρόβλημα έχει ο επεξεργαστής σου αν σου κολλάει. Κάνε κάποιο test πριν κάνεις αναβάθμηση είναι κρίμα να δώσεις τσάμπα λεφτά.

Leonidas Leonida απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ φίλε, όμως 2GB έχω ram, και συχχώς το παρακολουθώ, ο επεξεργαστής, δουλεύει στο 70-80%, ο σκληρός στο 90% και η ram είναι σχεδόν πάντα στο 95-100% και μου μαγγώνει πολύ, θα προσθέσω ακόμα 4GB ram και σε λίγους μήνες μπορεί να βάλω και ένα ssd, γιατί νέο pc θα πάρω σε 1 χρόνο, αυτό το έχω εδώ και 3 χρόνια και μεζορίζει αρκετά, γιατί όταν το πήρα δεν ήξερα και πολύ...