Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠως να ενσωματώσω υπότιτλους με Mkv
ΠΕΤΟΥΣΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ρώτησε πριν 9 έτη

Με το  πρόγραμμα Mkv έχω ενσωματώσει υπότιτλους σε πάρα πολλές ταινίες,με απόλυτη επιτυχία.Μετά όμως απο ένα φορμάτ που έκανα στον υπολογιστή,δεν  βάζει υπότιτλους.Δημιουργεί ένα καινούργιο αρχείο,αλλά χωρίς υπότιτλους.Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ή λείπει κάτι απο τον υπολογιστή μου;Περιμένω απάντηση σας παρακαλώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δεν ξέρω σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι, γράψε μας το λινκ αν υπάρχει. καθώς και τι λειτουργικό σύστημα είχες και τι έβαλες.

ΠΕΤΟΥΣΗ ΕΥΔΟΚΙΑ απάντησε πριν 9 έτη

Το πρόγραμμα ενσωμάτωσης είναι το MKVToolNix και είχα Windows 7 πριν το format και έβαλα πάλι Windows 7(Οχι εγώ,αλλά κάποιος τεχνικός).Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Freemakevideoconverter το οποίο κάνει και αυτό ενσωμάτωση υποτιτλων αλλά και αυτό δεν μπορεί να εγκατασταθεί  γιατί  μου βγάζει μήνυμα οτι λείπει  το Netframeworkv4 0 30319.Το κατέβασα απο  to Cnet αλλά πάλι δεν γίνεται τίποτα.Μήπως λείπει κάτι απο τον υπολογιστή;Κάποιο αρχείο η κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει όλες αυτές τις διαδικασίες;Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας.
ΥΓ.Το πρόγραμμα το δοκίμασα σε πολλές ταινίες και δεν κατάφερα τίποτα.Δηλ.δεν φταίει η ταινία αλλά το πρόγραμμα η ο υπολογιστής μου.Περιμένω απάντηση,ευχαριστώ και πάλι.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε να κατεβάσεις το K-lite που έχει codecs μήπως φταίει αυτό, δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς δυστυχώς. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποια ρύθμιση κατά την εγκατάσταση.