Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠως να κάνω εγκατάσταση κατεβασμένων windows 7 σε καινούριο Desktop χωρις λειτουργικό?
Dimitris Ntovas ρώτησε πριν 9 έτη

Μόλις έφτιαξα ένα καινούργιο desktop χωρίς λειτουργικό. Συγκεκριμένα 8 gb ram , CPU: ΑΜD FX 6300 8MB, Κάρτα γραφικών Sapphire R9 270X 2GB ! Έχω κατεβάσει τα WINDOWS 7 PRO x 64 και το έκανα Bootable USB....(Ολα καλά ως εδώ...)Αυτό που θέλω να ξέρω , είναι Αν θα χρειαστώ κάτι άλλο για να δουλεύει τέλεια ο υπολογιστής..?Όπως π.χ τα drivers..? 'ή ολα είναι περασμένα και το μονο που χρειαζομαι είναι το USB με τα Windows 7? Επίσης για το σύστημα μου είναι καλά αυτά τα windows ή να κατεβάσω άλλα?

5 Απαντήσεις

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.
Αν συναρμολόγησες όλα τα υποσυστήματα σωστά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Όσο αναφορά τους Drivers, αρκετοί θα γίνουν εγκατάσταση από τα Windows αυτόματα και για όσους υπάρχει ερωτηματικό στη διαχείριση συσκευών χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο.
Τέλος για τα Windows 7 το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την έκδοση για την οποία διαθέτεις Product Key σε 64bit για να μπορέσει να αναγνωρίσει και τα 8GB RAM
 

Dimitris Ntovas απάντησε πριν 9 έτη

Η συναρμολόγηση έγινε στο κατάστημα απο το οποίο αγορασα τα εξαρτήματα.Επειδή δεν διαθέτω product key ... γίνεται με σπασμένα windows να αναγνωρίσει και τα 8 GB RAM ή θα υπαρχει και εκεί πρόβλημα?Και αν δεν τα αναγνωρίζει πως μπορώ να το καταλάβω..?Υπάρχει άλλη λύση πέραν του product Key?

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Γειά σου Δημήτρη, θα αναγνωρίσει κανονικά και τα 8 GB RAM...

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

  • Δημήτρη όταν σου έλεγα '' Να αναγνωρίσει και τα 8GB RAM'' αναφερόμουν στο γεγονός, ότι όποια έκδοση των win7 και να κατεβάσεις (σπασμένα ή όχι) θα πρέπει να είναι 64bit (x64) και όχι 32bit γιατί τα 32bit βλέπουν μέχρι 4GB RAM.
  • Για να δεις πόση RAM έχεις, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές όπως το Speccy .

Dimitris Ntovas απάντησε πριν 9 έτη

Α οκ!!! Τώρα κατάλαβα τι εννοείς..!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια..!!