Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠως να καθαρισω το δευτερο partition του δισκου
dimandroid61 ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα,
 
Ο σκληρος μου δισκος ειναι διαιρεμενος σε 2 partition το C: και το D:....
Θα ηθελα να επαναφερω τον υπολογιστη στις εργοστασιακες ρυθμισεις χρησιμοποιωντας το recovery manager, οταν ομως το κανω αυτοματα καθαριζεται μονο το πρωτο partition(C:) ενω το δευτερο δεν επηραζεται καθολου απο το manager...Μιας και εχω εγκατεστημενα τα περισσοτερα προγραμματα μου στο 2ο partition θα ηθελα να ρωτησω το εξης..Υπαρχει καποιος τροπος να καθαρισω και τα 2 partition χωρις να χρειαστει να κανω κανονικο format??

7 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Τι θέλεις να κάνεις; Να τα κρατήσεις τα προγράμματα; Αν όχι δεξί κλικ πάνω στο γράμμα του partition -> Διαμόρφωση -> Γρήγορη Διαμόρφωση και σε μισό λεπτό τελείωσες.

dimandroid61 απάντησε πριν 9 έτη

Οχι θελω μια πληρη εκκαθαριση και των 2 partition

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ωραία στο 1ο κάνεις την επαναφορά στις εργοστασιακές, στο 2ο κάνεις αυτό που σου έγραψα πιο πάνω και πιο καθαρά δεν γίνεται.

filippos απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να προσαρτησω στο κυριο διαμερισμα C που ειναι και το λειτουργικο των w7 το δευτερο υπαρχον NTFS (αδειο) διαμερισμα του δισκου προκειμενου να γινει ολος ο δισκος ενιαιος η να προσαρτησω μερος του για να αυξησω τον χωρο του C.
Ευχαριστω 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δες εδώ ,αλλά την επόμενη φόρα να ανοίξεις δική σου ερώτηση.

filippos απάντησε πριν 9 έτη

Εγινε η συγχωνευση χωρις προβλημα.
Δεν ηξερα, θεωρησα οτι ηταν καλυτερα να παω σε ενα ηδη ανοιγμενο παρομοιο θεμα, για να μην υπαρχουν πολλα παρομοια θεματα.
Οπως και να εχει sorry και ευχαριστω

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Είναι καλύτερο γιατί κάθε φορά που απαντάς σε παλιότερη ερώτηση ειδοποιούνται και οι χρήστες που άνοιξαν την ερώτηση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος ουσιαστικά.