Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠως να κατεβάσω εφαρμογή στο δίσκο Ε αντί του C
anemosak ρώτησε πριν 8 έτη

Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά!!
Πρώτα από όλα θα πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για το εξαιρετικό site από το οποίο πολύ συχνά παίρνω πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Δεδομένου ότι δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με αυτά τα θέματα θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής.
Σκοπός μου είναι να κρατάω backup του κινητού μου στο PC με κάποιο τρόπο. Επειδή το κινητό μου είναι Samsung, είπα να δοκιμάσω την εφαρμογή Kies. Ευχαρίστως θα άκουγα και άλλες ιδέες για να παίρνω εύκολα backup αν έχετε να μου προτείνετε. Επειδή ο C δεν έχει ελεύθερο χώρο πως μπορώ να επιλέξω να κατέβει η εφαρμογή στον Ε; Πρόκειται για τον ίδιο δίσκο ο οποίος έχει χωριστεί στα δύο τμήματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άγης Μακριδάκης

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Χρόνια πολλά φίλε Άγη.

Κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής λογικά θα σε ρωτήσει σε ποιο φάκελο θέλεις να κάνεις εγκατάσταση, και από εκεί θα μπορείς να επιλέξεις ένα φάκελο στο δίσκο Ε:

Τώρα για άλλες εφαρμογές backup κινητού θα στείλω την ερώτησή σου στον Αλέξανδρο, που είναι ο ειδικός του Android στο PCsteps.

Αλέξανδρος Τσάνης απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και χρόνια πολλά Άγη,
Σου προτείνω την Helium εφαρμογή που κάνει backup τα προγράματα μαζί με τα δεδομένα τους https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Αν θέλεις Backup Τα Μηνύματα και τις επαφές Προτείνω αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts
Παραμένουμε στην διάθεση σου.