Hrisovaladis Katsouras ρώτησε πριν 4 έτη

Πιο γενικά θα ήθελα να μου προταθεί ένα ρούτερ απ' το οποίο να μπορώ να μπλοκάρω οποιαδήποτε ιστοσελίδα του lol(συμπεριλαμβανομένου και των ιστοσελίδων https//:) ή και τους σέρβερ του αν είναι δυνατόν.
Για όσους δεν ξέρουν το lol ή αλλιώς league of legends είναι ένα πασίγνωστο και top παιχνίδι στο gaming community, αλλά αθλίως αιθιστικό και ανθυγιεινό για κάθε ηλικία. Το παιχνίδι αυτό αλλάζει συνεχώς, κάτι που συχνά δεν θα σου αρέσει και έπειτα, με έμμεσο τρόπο, καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα του παιχνιδιού ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών. Αυτό ακούγεται εκνευριστικό αλλά πιστέψτε με, για όσους ξέρουν από ανθρώπινη ψυχολογία, είναι κάτι το πολύ πωρωτικό. Δεν θα μπω σε άλλη ανάλυση γι' αυτήν τη διαολεμένη μάστιγα του gaming! Το μόνο που θα ήθελα παρακαλώ πολύ είναι να μου δώσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για τα προαναφερθέντα. Θα ήθελα να μπλοκάρω τα παραπάνω απ' έναν κεντρικό υπολογιστή(που θέλω να'ναι το λάπτοπ μου) γι' αυτό ζητάω πρόταση για ένα εξιδικευμένο ρούτερ παρά για κάποιο πρόγραμμα, καθώς έχω χρησιμοποιείσει ήδη το hostsman που προτείνεται στους οδηγούς του pcsteps και δεν κάνει απολύτως τίποτα στις ιστοσελίδες του λολ. Άσε που μπορείς να το διαγράψεις και να αφερεθούν όλες οι αλλαγές που έχει κάνει στον υπολογιστή(ούτε καν σφραγίζεται με κωδικό η πρόσβαση στο αρχείο που μπλοκάρει τις ιστοσελίδες• μιλάμε είναι για τα μπάζα).
Το email μου είναι hrisosv@gmail.com. Θα ήθελα να μου στείλει εκεί κάποιος που εργάζεται στο pcsteps μια λεπτομερή ανάλυση, αν γίνεται και έχει χρόνο, για τις διαδικασίες που πρέπει ν' ακολουθήσω.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Υστερόγραφο: Η σύνδεσή μου είναι Wind by the way αν παίζει κάποιο ρόλο.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χρυσοβαλάντη

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να μπλοκάρεις το παιχνίδι; Αν ναι, τι σχέση έχουν οι ιστοσελίδες της εταιρείας;

Τα παιχνίδια μπορείς να τα μπλοκάρεις μέσω του γονικού ελέγχου των Windows ή μέσω κάποιας τρίτης εφαρμογής ελέγχου. Πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Hrisovaladis Katsouras απάντησε πριν 4 έτη

Απάντηση στον Γιώργο Τράντζα:
Καταρχάς ανέφερα τις ιστοσελίδες της εταιρίας γιατί σε κάποιες απ'αυτές κατεβάζεις το παιχνίδι. 
Το θέμα με τον γονικό έλεγχο του Windows είναι ότι έχει επίδραση μόνο στο Microsoft Edge. Όσον αναφορά το "μπλοκάρισμα" παιχνιδιών, το μόνο που προσφέρει είναι κλείδωμα των εφαρμογών με κωδικό (όπως κάποια antivirus στο κινητό). Πολύ απλά κάνεις κατάργηση εγκατάστασης και το ξανακατεβάζεις το παιχνίδι και δεν θα σου ξαναζητηθεί κωδικός για την πρόσβαση σ' αυτήν την εφαρμογή που κλείδωσες με κωδικό. Εγώ μιλάω για αληθινό μπλοκάρισμα της εφαρμογής: να αποτρέψεις την λειτουργία του server της εφαρμογής ( π.χ ο server του λολ ονομάζεται pvp). 
Επίσης κάθε antivirus στον υπολογιστή μπορεί ν'απεγκατασταθεί αφερόντας όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στον υπολογιστή (π.χ κλείδωμα εφαρμογών/ μπλοκάρισμα ιστοσελίδων).
Γι' αυτό ζητάω πληροφορίες για ρουτερ. Ξέρω οτι είναι η μονη λύση να το μπλοκάρω και μάλιστα από άλλο υπολογιστή που δεν θα ελέγχω.
Στο pcsteps αναφέρατε σ' έναν οδηγό σας πως μπορεί να γίνει μπλοκάρισμα απ' το ρουτερ. Γι' αυτό θέλω πληροφορίες αν γίνεται παρακαλώ!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τα περισσότερα router δίνουν την επιλογή να μπλοκάρεις συγκεκριμένες σελίδες ή/και IP διευθύνσεις. Ρίξε μια ματιά στο περιβάλλον του router σου.

Ωστόσο, θεωρώ πολύ δύσκολο να μπλοκάρεις τους server του παιχνιδιού, καθώς δεν είναι μόνο ένας. Κάθε παιχνίδι έχει δεκάδες servers.

Αν δημιουργήσεις έναν λογαριασμό διαχειριστή στα Windows και ορίσεις τους υπόλοιπους λογαριασμούς ως απλούς χρήστες, δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές χωρίς τον κωδικό σου.

Hrisovaladis Katsouras απάντησε πριν 4 έτη

Απάντηση: Γιώργος Τράντζας
Θα ηθέλα σε παρακαλώ να μου δώσεις λίγες πληροφορίες για το τελευταίο που είπες(αυτό με τον λογαριασμό διαχειριστή στα Windows) γιατί δεν έχω ιδέα πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Μια σύντομη περιγραφή θα βοηθούσε...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ. Πέρα από τον δικό σου λογαριασμό που είναι διαχειριστής, στους υπόλοιπους επέλεξε λογαριασμό χρήστη.