Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠως να ολοκληρώσω την ιστοσελίδα μου στο webnode
Hlias Mpoufis ρώτησε πριν 9 έτη

Έχω δημιουργήσει σύμφωνα με τον αναλυτικότατο οδηγό σας μια ιστοσελίδα στο webnode. Προσπαθώ να την ολοκληρώσω και συναντάω αρκετά μικρά προβλήματα. Κάποια από τα σημαντικότερα:
domain name πως να το αγοράσω και αν δεν το αγοράσω από το webnode και το αγοράσω από το tophost θα μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα; Ή με συμφέρει να το αγοράσω μαζί με το πακέτο από το webnode;
Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω τις premium υπηρεσίες από το webnode μάλιστα είμαι σίγουρος πως τις χρειάζομαι. Παρόλα αυτά, θα μπορώ να στέλνω τα newsletters μου στους εγγεγραμμένους; Και πως στέλνω newsletter; 
Επίσης πως μπορώ να κλειδώσω κάποιες σελίδες που θέλω να είναι ορατές μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη; 
Έχω αρκετές ακόμα απορίες αλλά αν δεν κάνω λάθος, στο βίντεο του Άγγελου, έλεγε πως με την αγορά είτε του standard είτε του professional πακέτου θα έχω την πλήρη υποστήριξη που χρειάζομαι ειδικά για τα πρώτα βήματα σε όλα τα θέματα (στήσιμο, αναβάθμιση, προώθηση κλπ).
Ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο; Με την αγορά ενός πακέτου θα έχω δωρεάν τις συμβουλές που χρειάζομαι για όλα όσα ρωτήσω συν την καθοδήγηση;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Ηλία,

Μπορείς να αγοράσεις από όπου θέλεις το Domain, απλά είναι πιο εύκολο αν το κλείσεις μέσα από τη Webnode, γιατί συνδέεται άμεσα. Πλέον η Webnode υποστηρίζει και .gr domain, που όταν έκανα το σεμινάριο, δεν το υποστήριζε.

Αν αγοράσεις από αλλού domain, δες εδώ έναν οδηγό για το πώς να συνδέσεις domain στο Webnode. Ο οδηγός είναι από το Papaki, όμως η ίδια μέθοδος θα λειτουργήσει και με την Tophost.

Για το Newsletter, στο διαχειριστικό πηγαίνεις στο "Αποκτήστε περισσότερους πελάτες" και θα βρεις εκεί πληροφορίες στο e-mail marketing.

http://i.imgur.com/slAw1xa.png

για να κλειδώσεις μια σελίδα αρκεί να κάνεις κλικ στο πεδίο "Ασφάλεια" με το λουκέτο

http://i.imgur.com/QjDxRQR.png

Ναι, ισχύει πως με την αγορά standard ή professional πακέτου μπορείς να έχεις πλήρη υποστήριξη.

Hlias Mpoufis απάντησε πριν 9 έτη

Πολύ ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Επειδή θα χρειαστώ λίγη καθοδήγηση για το πακέτο που μου ταιριάζει και για το πως θα χειριστώ την σελίδα μου, αφού την στήσουμε, μήπως θα σου ήταν εύκολο να μου έδινες ένα e-mail για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για το αντικείμενό μου; Ώστε να μπορέσεις και εσύ να λάβεις μια πλήρη εικόνα γι αυτό που θέλω και πως θα το υλοποιήσουμε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σου έστειλα στο email σου.