Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠως να προσθέσω μια κάρτα paypal στο λογαριασμό μου
mariospaok ρώτησε πριν 8 έτη

Θέλω να δημιουργήσω ένα λογαριασμό στο paypal. Υπάρχει τρόπος αν πάρω από το περίπτερο κάρτα paypal να την προσθέσω στο λογαριασμό μου ; Για να την χρησιμοποιήσω όποτε θέλω στο μέλλον;

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μάριε, η "κάρτα paypal" που αναφέρεις, δεν υπάρχει. Μήπως εννοείς Paysafe;

mariospaok απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω απλά έτσι με είπαν paypal , μήπως κάνω λάθος. Η paysafe είναι για αγορές στο διαδίκτυο ? υπάρχει τρόπος κάπου να συγκεντρώνω το σύνολο από τις κάρτες;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το paypal είναι μια υπηρεσία στην οποία συνδέεις τους λογαριασμούς τραπέζης και τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες σου για ασφαλείς συναλλαγές.

Δεν σου παρέχει το paypal κάποια κάρτα.

Το Paysafe είναι κάτι σαν κάρτα που το αγοράζει από το περίπτερο και μέσω ενός κωδικού κάνεις αγορές όπου το υποστηρίζουν, συνήθως σε παιχνίδια).

Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις για να σε βοηθήσω.

mariospaok απάντησε πριν 8 έτη

Απλά θέλω να αγοράζω κάρτα από το περίπτερο , αλλά να τις βάζω σε κάποιο λογαριασμό και να χρησιμοποιώ όποτε θέλω να κάνω μια αγορά. Mε τη paysafe γίνεται κάτι τέτοιο; Αν όχι , υπάρχει κάποια άλλη κάρτα;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Από το περίπτερο δεν γίνεται κάτι τέτοιο απ' όσο ξέρω. Αλλά μπορείς να πάρεις μια προπληρωμένη κάρτα από κάποια τράπεζα και να την συνδέσεις στο paypal.

mariospaok απάντησε πριν 8 έτη

Mηπως σου είναι έυκολο να μου πεις πως ΄γινεται με τη προπληρωμένη κάρτα για να μπει στο Paypal? γενικά τι διαδικασία ή κάποιο λινκ? δηλαδή παίρνω μια προπληρωμένη και την βάζω στο paypal? χίλια συγνώμη αν σε ζάλισα απλά είμαι άσχετος και δε βρίσκω κάτι στο ίντερνετ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Κανένα πρόβλημα. Μόλις φτιάξεις λογαριασμό στο paypal, θα πας εκεί που λέει link a card και θα βάλεις ότι στοιχεία σου ζητάει.

Αν είσαι ανήλικος, καλό είναι την κάρτα και τον λογαριασμό να τα έχεις στο όνομα του πατέρας σου.

Επίσης μπορείς να συνδέσεις και την χρεωστική κάρτα που έχεις για το ATM.

mariospaok απάντησε πριν 8 έτη

Στο link a card αν κατάλαβα καλά βάζεις τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας? κάτι τελευταίο αυτή τη κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα τη παίρνεις? πως τη ζητάς? είναι κάρτα η οποία πχ θα έχει μέσα 10ε και το προσθέτω στο Link a card?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ακριβώς βάζεις τα στοιχεία της κάρτας. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς ζητάει, αλλά τα πάντα θα τα γράφει πάνω η κάρτα.

Όλες οι τράπεζες έχουν προπληρωμένες κάρτες. Ανέφερε ότι θες να την συνδέσει με Paypal για να σου πουν μήπως δεν γίνεται με όλες (με τις περισσότερες γίνεται).

Αυτή η κάρτα θα έχει μέσα ότι πόσο θες. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σκέτη, απλά με το paypal έχει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση απάτης ή χαλασμένου προϊόντος.

mariospaok απάντησε πριν 8 έτη

Σε υπερ ευχαριστώ φίλε μου