Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (SCART)
jim moschobyte ρώτησε πριν 8 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΛΠ.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ (ΝΑΙ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ :P ) ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΘΟΔΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ 15" ΤΟΥ 2001. ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ SONY BRAVIA 28" H ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΟ SCART. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! :)

4 Απαντήσεις

jim moschobyte απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, αλλά η κάρτα γραφικών μου είναι AMD Radeon 6900 και νομίζω δε χρειάζομαι τον ήχο, γιατί έχουμε ηχεία.
Αν πάρω ένα τέτοιο, θα με βοηθήσει;
http://www.mediamarkt.gr/el/product/_hama-adapter-15pin-hdd-scart-122245--1142695.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το θέμα είναι, Δημήτρη, η κάρτα γραφικών σου έχει έξοδο VGA? Γιατί πολλές Radeon 6900 που βλέπω στο internet δεν έχουν.

Αν δεν έχει VGA, το να κάνεις δύο μετατροπές από DVI σε VGA και από VGA σε scart έχει μεγάλες πιθανότητες να μην λειτουργήσει, ή αν λειτουργήσει θα ρίξει πολύ την ποιότητα.

jim moschobyte απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχετε δίκιο. Η θύρα του υπολογιστή είναι DVI.
Ωστόσο να σας ενημερώσω ότι από ότι είδα η τηλεόραση έχει και θύρα PS/2 καθώς και τις θύρες με τα 3 χρώματα και τελικά είναι Sony Wega 28" από ότι είδα. 
Για να λέτε για τη μείωση ποιότητας, δε θα το δοκιμάσω καν.
Ωστόσο επειδή θέλω να εξαντλήσω την πιθανότητα δικού μου λάθους και παραλείψεων στην περιγραφή ανεβάζω και μια εικόνα. Όταν πάω στο σπίτι του φίλου μου θα βγάλω φωτογραφία και τις θύρες της τηλεόρασης  μήπως βρεθεί μια λύση.
Ευχαριστώ ξανά εκ των προτέρων!

http://imgur.com/Vt3jZ14

jim moschobyte απάντησε πριν 8 έτη

Τελικά δεν υπάρχει λύση, έτσι;