Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠόσο αξιόπιστα είναι τα bottleneck calculators?
Nikolas Horianopoulos ρώτησε πριν 4 έτη

Παρακολουθώ το κανάλι σας εδώ και αρκετούς μήνες. Έχω μάθει πάρα πολλά και έχω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ αλλά και να σας δώσω και πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.
Παρατηρώ ότι πολλές προτάσεις σας σε διάφορα builds, βγάζουν αρκετά μεγάλο ποσοστό bottleneck όταν χρησιμοποιώ τα online calculators, με πιο γνωστό το pc-builds.com .
Τελικά είναι αξιόπιστα τα bottleneck calculators? Εγώ που έχω έναν i5-3570 τετραπύρηνο, να εμπιστευτώ τα αποτελέσματα του και να γροάσω μία GTX 1650 ή τελικά μπορώ να αγοράσω κάτι καλύτερο (πχ μία 1660 Ti)???
Ποιά είναι η άποψή σας;;;
Ευχαριστώ 
Νικόλας Χ.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου..αυτές οι εφαρμογές δεν είναι απόλυτες...σου δίνουν μία γενική εικόνα..μπορείς να αγοράσεις μία 1660Ti, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να έχεις bottleneck λόγω του ότι συνδυάζεις ένα παλιό επεξεργαστή με μία σύγχρονη κάρτα γραφικών καλών επιδόσεων...

Nikolas Horianopoulos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λογικό μου ακούγεται να είναι στο περίπου όλοι οι υπολογισμοί των bottleneck calculators. Όπως επίσης λογικό μου ακούγεται να έχω φαινόμενα bottleneck με την 1660. 
Και πάλι ευχαριστώ