Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠώς να δημιουργήστε συσχέτιση στον πίνακα ελέγχου " προεπιλεγμένα προγράμματα. για αποστολή αρχείου.
Sofia Eleftheriou ρώτησε πριν 9 έτη

Λαλημέρα, προσπαθώ στον υπολογιστή να στείλω με e-mail ένα αποθηκευμένο αρχείο ( με δεξί κλικ - αποστολή προς - παραλήπτης αλληλογραφίας ) και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι :Δεν υπάρχει σχετικό πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εκτέλεση της ενέργειας που απαιτήθηκε. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η , αν έχετε κάποιο εγκατεστημένο δημιουργήστε συσχέτιση στον πίνακα ελέγχου " προεπιλεγμένα προγράμματα. " Να σας ενημερώσω ότι χθες εγκατέστησα το outlook 216 - τύπου 365 για ένα μήνα δοκιμαστικά και προσπαθώ να το μάθω... και αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα στην δουλειά μου. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα πολύ παλιά office 2007 ή για λίγο καιρό incredimail και thunderbird και δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. Αλλά με εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις μάλλον το έσκισα τον υπολογιστή και μπερδεύτηκε!!!! Τώρα έχω windows 10. Έχω ήδη ορίσει ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το outlook!

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε δεξί κλικ στο εικονίδιο των windows -> Πίνακας ελέγχου -> Προεπιλεγμένα προγράμματα. Περιμένεις λίγο να φορτώσει την λίστα, επιλέγεις το outlook 2016 και το ορίζεις ως προεπιλεγμένο.

Sofia Eleftheriou απάντησε πριν 9 έτη

Είναι ήδη σαν προεπιλεγμένο!!!!! Αυτό είναι το προβληματικό! Μπήκα και έψαχνα την επέκταση που καθορίζει αυτή την εφαρμογή λογικά είναι το mailto! Αλλά έχω ορίσει για τα πάντα το outlook! Αλλά κάτι άλλο το μπλοκάρει! Για παράδειγμα από ιστοσελίδα εάν δώσω εντολή αποστολή στέλνει κανονικά ανοίγοντας το outlook Αλλά το πρόβλημα του είναι για αρχείο του υπολογιστή όταν θέλω να στείλω!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το δοκίμασα χτες και μου δούλεψε. Μήπως το αρχείο που προσπαθείς να επισυνάψεις είναι μεγάλο; Δοκίμασες σε μικρότερα αρχεία;

Sofia Eleftheriou απάντησε πριν 9 έτη

Μίλησα με την Microsoft! Τελικά πήγα στο control panel Και έκανα επιδιόρθωση στα office Και όλα δουλεύουν κανονικά!!!! Δεν είχαν εγκατασταθεί σωστά απ.ότι φαίνεται! Ευχαριστώ ωστόσο για την άμεση επικοινωνία! Τώρα έχω ένα άλλο θέμα όμως Δεν μου παίρνει τις φωτο που έχω προσθέσει σε ένα πρόγραμμα που έχω φτιάξει στην access! Θα μιλήσω και για αυτό με την Microsoft Από αύριο!

lotuses

ριστώ πολύ ωστόσο για την επικοινωνία!